Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 tona po 20 feninga, 6 000, covjek radi a malinari se nesto zale!
@DedjaI o tom da li su patriote imas film slunjska brda pa vidi kad je trebalo ko su patriote ko ne
Ako aktivno radi tri mjeseca, uloži novac u sjeme, navodnjavanje, gorivo za razvoženje lubenica i ostalo ... ova zarada je i više nego skromna.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahahaha svaka cast legendo.. a golf ti je za 10ku :D
Svaka cast i da ti Bog da vazda dobar urod.Za uzor svima.Ideja da golfa ovako ofarba je ravna najjacim svjetskim dizajnerima i kreatorima reklama.Svu srecu ti zelim majstore
Na 10-oj slici se vidi da je golfu ugradio stope od mercedesa :D
Bravo
golf vise ne spada u automobile nego u radne masine hahahaha
Kako mu golf nema tablica?
@whey ...onako ofarbanom mu i ne trebaju.......reg. LUBENICA 😂
Svaka cast momce da ti sljedeca godina bue jos bolja😎
Svaka čast na reklami
Ne obro se bostan dok šljive ne popadaju...
Sad ces vidjeti drug kad navale na tebe ovi lesinari iz opstine daj i nama dio kroz kakav namet da imamo za ljetovanje i provod.Otice ti dogodine pola lubenica njima u dzep.
Jeli ovaj babin??
Ovo je dobra prica za one koji kazu da nema posla. Posla ima na pretek, ali je tesko kombinovati posao sa cjelodnevnim ispijanjem kafe. Ova blesava dijaspora treba pod hitno prestat slati lovu. Dovoljno je sto su nas stranci sjbali sa hunabitarnom pomoci i od nas napravili invalide, jos nas sad i nasi zjbavaju.
Ja cute tunera
kak je lijepo vidjet lubenice koje sam sebi proizvedeš, a i kukuruz bogami za koju stabljiku u njega ubacit da se ne vidi...
Samo red, rad i disciplina pa eto rezulata!