Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekordan broj besposličara
Ono kad Skaka priča o biznisu..... dobro nije rekao da je otvorenje Austrijskog bala...
ARapski biznis forum. Svodi se da rapai grade sebi stanove po Sarajevo na što nemaju pravo po zakonu. Niakd nisu nikog zaposlili niti će.
po facama im sve vidis koliko su zainteresovani
U prvim redovima garavi brkovi na likovima koji su ispali iz dimnajka... Sarajvski djeda mrazevi
O ovome se prica svake godine na sva usta.. stotine projekata, milijarde na papiru, realizacija 0 bodova.. dodje raja malo se druzi, koja popije, neko nekoga i prevrne i to je to.. sto nije lose, ali 'investicijska' konferencija ovo zasigurno nije..
@novi123 Bas tako Fukare sve , daj da iko investira i cent , kako će moći od Fadila i kompanije koji polako izvlače novac iz poduzeća ko i Dodik
Glupost cistu pricas. Na klixu se prica o samom forumu, i to je tvoj domet, sve ostalo ti je u magli. Ako hoces komentarisati pogledaj malo statistiku, ovo je najveci pokretac investicija u regionu. Da nije tako, davno bi prestale face dolaziti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BeHafobi na Haparatima