Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj likova javljaju se nemaju vodosnabdjevanje i puteve, evo i ja sam iz Tuzle i jedan sam od onih 10% "budala" koji zive u kuci koja je izgradjena uz projekat i koja ima gradjevinsku dozvolu, posto danas svako hoce kucu da ima, eh radi ovih 90% "pametnih" koje drzava ne sankcionise, kao i one napacene sto izdaju stanove bez poreza, a mnogo ih jeni ja nemam uredno vodosnabdjevanje izmedju ostalog...al da sad treba ova sredstva preusmjeravat pa to je ubistvo kulture i sporta s predumisljajem...
Bolje ista nego nista, kod nas investirat u kulturu je u ocima turbo-folk manijaka zlocin!!! Zamislite SDA investira u kulturu, kakva bi to papanijada bila.
Pa nisam na strani SDP-a boze sacuvaj. Al samo kazem nije samo na nivou Tuzle ili TK, vec cijele BiH. Zamisli kakva bi to bila rapsodija bila kada bi SDA ulagala u kulturu. Predizborne kampanje im govovre o nivou njihove hibridne kulture(nekulture). Ko su im govornici. Ovako bolje ista nego nista.
Jasminu Imamovicu u novoj 2016. zelim da bude pokrenut sudski proces za sav kriminal koji je pocinio, a onda da dobije rak i da se ziv raspadne.
U Tuzli SDP kadrovi su uvezani kao nigdje u BiH. Sve radove izvode njihove firme. Svu familiju uhljebili. Kako Jasmin tako i svi ostali. Sjetimo se samo onog kretena premijera TK iz Gracanice koji je pojam nesposobnosti i gluposti. Vrijeme je za promjene.
Tuzlak sam. Kada god postavim pitanje zašto u mojoj mjesnoj zajednici nije urađen put do kuća, zašto nemamo riješen problem vodosnadbijevanja, nedostatak kanalizacije i ulične rasvjete dobijem odgovor:"Ti si protiv multikulturalizma u Tuzli"....
U kojoj ti to mjesnoj zajednici živiš pa nemaš vodosnabdjevanja života ti?
@gonsales Živim u Solini. Garantujem da tu problem vodosnabijevanja nije riješen. Nekoliko stotina domaćinstava nemaju vodu, koriste vlastite bunare (Mala Solina, Solina-škola pa sve do iznad Okretaljke). U Brđanima su tek prije 4 godine dobili vodu. Da bi došli do tog mjesta postoji 3 puta.Niti jedan nije asfaltiran.... Ako krenemo dalje od Soline prema Obodnici, niti jedno mjesto nema riješene osnovne komunalne probleme. U većini mjesta, niti jedan od tih problema nije riješen.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tu je kultura izumrla davno nažalost....