Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da mi imamo za Tursku, Arabiju po 3 leta dnevno, jbo Europu
@fbUser1593340217 treba to ukinuti i letiti samo za evropske gradove,jesi to mislio?
Air company Osama Bin Laden.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne moze se porediti aerodrom u gradu od blizu dva miliona i u gradu od 300000 stanovnika.
imamo mi uvijek opravdanje...
@FadilSeoskaVaralica Sarajevo ima skoro pola miliona, samo je osakacen administrativno nakon rata, ali je ista konglomeracija stanovnistva. Ali kao sto tester rece, uvijek imamo opravdanje, umjesto da radimo da popravimo postojece stanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad ste se sjetili? Aerodromi se razvijaju godinama a ne preko noci.
U Sarajevu,baščaršija,u Beogradu skadarlija...ima toga dosta,koliko god da se trudimo mržnja ovo ono ista smo.....kojim jezikom govorimo....
Pozdrav svima sa Novog Beograda,sad ko je lepši ko nije..prošao sam pre tri godine..išao na Hvar sa autom i prošao Sarajevo prvi put..lep je i Beograd,lepo je i Sarajevo,da se nismo onako razbucali..bili bi sto puta svi ekonomski jači pogotovu sada kada su svetski lomovi...svi smo mi isti....Beograd je veći,Sarajevo ima onaj centar prelep..i stari deo grada..okolo planine..ima i u Bg Ada,ima Avala,Kosmaj...kod vas Jahorina,Igman,Bjelašnica..
Vijest u stilu; ko vrijedi leti., ko leti vrijedi., ko ne vrijedi ne leti
Cuj zasto? Ovaj nas aerodrom je jednostavno preskup. Smanjite te takse mvj pa ce bit i vise letova. Tjerate raju da leti za BG, zato sto i dok platis od taksija,putarine opet budes u plusu u odnosu na SA.
Beograd ima cca 1.250000 stanovnika Sarajevo cca 500.000 pa eto dodje ga tu negdje.Sve je utihnulo,sve je zanijemilo COVID19 nas je unazadio i mentalno i fizicki i ekonomski i svakako.Siromasnije drzave ce teze proci kroz sve ovo,nazalost!
@Zabavljac Moram da te ispravim cca 1,7mil i cca 300.000. Pozz
Realno Sarajevo se sa Beogradom ne moze porediti ni u cemu. Voljeli mi to ili ne, Beograd je centar svijeta za Sarajevo
Odbili easyjet pa onda su dopustili wizzairu samo do Budimpeste nema ni ryainair... sto zbog previsokih taksi sto zbog njihovoih interesa. Koji primitivizam bruka i sramota. Hvala vam SDA hvala Bakire. Glasamo ponovo za vas zna se !
Srbija računa pod strane goste ,srbijance iz BIH i Hrvatske kad dođu u Srbiju kod strica prespavati. Koji luđaci😂😂😂😂😂😂😂
SDA kasaba gdje vrh sjediti za minderom
Vučić,Dodik i Bakir mažu oči ludom narodu o turizmu u BIH i Srbiji. Dobro ,da li ste vi normalni? Od 57 drzava u Europi po posjecenosti gostiju je BIH na 51 mijestu a Srbija na 50 mjestu. Haloooooo
Beograd je centar korone. Zvuci nevjerovatno da neko uopste dolazi u taj epicentar Korone
Idemo ponovno. Broj najmanje posjecenih drzava u Europi 2019 Liechtenstein San Marino Kosovo MOLDOVA MONACO S.Macedonia Bih Srbija
Splitska zračna luka koliko ove tri zajedno
Kad se leti u Saudijsku arabiju, jel se moraš odma zamotati čim uđeš u avion ili kad se iskrcaš? Molim samo iskusne da mi odgovore