Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jbg. ne ide to tako, ti bi Ljaljiću da ne priznaš Kosovo a ovamo bi da imaš olakšice pri izvozu na to isto Kosovo . Još si u tu suludu priču uvukao i Šarovića . . . Pa nema to logike i van pameti je . . .
@Schumadien jeste u pravu si, sve ste gadjali austriju, bugarsku iz grcke sa ljetovanja citav prvi svjetski rat, idi bre bitango uci pravo istoriju a ne sa guslanja.
@Schumadien mitomanija srbe udara ko sampanjac. Terapija: citati zapadno stivo civiliziranog svijeta i smanjiti uticaj srpske propagande. srpska vojska bi pomrla od tifusa a vojno je bila nesposobna tako da je ofirno kititi se tudjim perjem, cudi me da uopste pusite takve gluposti. Kao kad bi danas vojska srbije mogla nesto protiv Nato saveza, ni do Krfa nebi stigli tako da....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako se moze izvoziti u zemlju koja nije priznata? Kako se rjesavaju sporovi kada se roba izveze a ne plati? Ko uopce moze garantovati ako nemate saradnju izmedju nadleznih institucija? - Dakle, prvo priznanje, pa sve ostalo, coditio sine qua non!
Pa priznajte ...
mi bošnjaci se seremo na kosovo.
mi bošnjaci se seremo na kosovo.
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕞𝕝 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
Jbg, samo vi nastavite zvati vlasti Kosova kao "privremene" pa ce mozda sve biti u redu. Stoka!
Ta ce ljajic piqka obicna, laprda.. Prodao bi i oca i majku za funkciju.. dovoljno pogledati lika i sve ti jasno...
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sentens.tk
lahko je vama sa rasimomo
Doduše, ovdje su u pravu ! CEFTA ima svoja pravila, koja nemaju veze sa priznanjem neke teritorije kao samostalne države, u ovom slučaju Kosova.
Vecina komentara su ili nedozrelih klinaca ili glupih.Trece nema. Dakle nebitno da li ih neko priznaje ili ne priznaje.Kosovo je u grupi CEFTA.Tu su potpisana oravila,kako se slobodno trguje.I sad oni krse to sto je potpisano.To se zove bahatost,bezobrazluk i primitivizam.
Ovo je samo pocetak i Bih i Srbija zajedno trebaju uvesti kontra mjere a ako treba i rasturiti CEFTA-u ili Kosovo izbaciti naglvacke iz iste. Da se ja pitam vec bi bili vani jer im ovo nije prvi put.
Ne zna se ko je veci srbin od ovo dvoje
Krompirko Sarovic i Ljajic su se kasno sjetili. Izvoz na Kosovo od 100 miliona km suficita u preradjevinama koje i nisu u strateskom interesu BiH i nije nesto cemu bi trebalo davati neku vaznost mada je potez kosova slijed dogadjaja uvodjenjem viza za ulazak i BiH
I ovom Ljajicu nije lako kad jedno misli a drugo je prisiljen da radi
Ako se ikad zakuha, tebe ce ljajko prvog ukokati u Srpiji 😁🙃😁
Nemoj ti da govoris u ime Bih mi Bosanci smo da se prizna Republika Kosovo kao suverena drzava i necemo imati nikakvih nerjesenih pitanja
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sentens.tk