Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci sad ce se preregistrovati pa ce se opet zaduziti kod dobavljaca, samo ovaj put kao Mercator, a ne Konzum, pa opet nece imati imovine jer sve iznajmljuju, pa ce opet dobavljaci ispusiti? Zar nije vrijeme za pececanje i proglasenje bankrota, kao i krivicne prijave protiv sefova Agrokora sadasnjeg i proslog?
Inace dobavljac koji da robu na veresiju Agrokoru, taj baca svoju lovu u vjetar i dovodi svoj biznis u dubiozu iz koje se nece moci izvuci.
Uglavnom ovo sto su uradili sefovi Agrokora, ovo je kriminal i pljacka, treba Bosna za njima raspisati potjernicu i nalog za hapsenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo vi platite ljudima kojima ste dužni
Ove izjave treba uzimati sa rezervom, velike su to igre na nivou nezakonito stečenih konglomerata, gdje vrlo često tajkuni sami sa sobom vrše transakcije da bi obmanuli javnost jer su vlasnici i tamo i vamo.
moje razmišljanje bingo ,amko ,robot,hoše i mnogobrojni polako izguravaju konzum iz bosne.ostat će konzum samo velike prodavnice i to sa profitom da funkcioniše
U Bijeljini, trzni centar Tom izbacio Konzum iz centra zbog neplacenih kririja i racuna za komunalne usluge. Najava sta ce se desiti sa konzumom na nivou cijele BiH. Novac su izvukli jer i radnicima duguje po nekoliko plata, radnici zbog nade da ce biti isplaceni ne smiju ni da zucnu o tome. Konzum nema svoju imovinu u BiH, tako da drzava nema od cega namiriti potrazivanja. Ista prica kao sa slovenackim Tusom...
Koji su ovo gadovi i lopovi
Ne kupujte u Konzumu!!!!...ja vec mjesecima ne kupujem
Dajte Nam da pravimo neki naš konzum, a do tada samo bingo
Fadile imaš stotine POZAJMNICA IZ Hrvatske u BiH, njih si uravnotežio pozajmnicama iz saudijske arabije za fiktivne firme na realnoj zemlji u BiH. OPOREZUJ ŽURNO ! Kao i Čovićeve Kladionice i 2 milijarde KM prometa godišmke u Međugorju. Para ima za borce i branitelje , a ti ih nemoj više tražiti po džepovima penzinera i vozača naego tamo ĐE IH IMA NAJVIŠE IALI ĐE ĆE TE I ZABOLITI NAJVIŠE !
Fadile kad god ko dobije pozajminicu udri na nju 20% PDVa, kad je vrati udri opet 20% i tako puni budžet jer mensečini da ti borci još leže pod pendžerom a alternativno KM Energoinvest PALO :((
Vlasnik pozajmljuje svojoj kcerci firmi. Pa kakvo je pozajmljivanje kada je to sve jedna kasa.
Vlasnik pozajmljuje svojoj kcerci firmi. Pa kakvo je pozajmljivanje kada je to sve jedna kasa.
Od cega milioni a kasa prazna.
Ovi samo presipaju iz supljeg u prazno.
Sta na sve to kaze HDZ policija u Neumu nakon sto se napravila blesava u slucaju gdje je Branimir roknuo bombu na teresu Sarajke u Neumu?
Super mi je kad ovi naši kvazi domoljubi kažu da bojkotuju Konzum, pa kad ih pitaš zašto im onda majke, žene ne prestanu da rade u tom istom Konzumu kad ga već tako bojkotuju onda bleje ko telad :)