Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je rafinerija proslu godinu zavrsila u gubitku od 66,7 miliona maraka, kako je moguce da 2 recenice nize stoji: \"Tako je Rafinerija prošle godine imala dobit od 39 miliona\" !?!?! Opet predskolski uzrast pise tekstove za SA-X?
Lijepi nasi Rusi. Samo vi vaspitajte nas entitet RS-a, ne samo Srbiju. Zasluzili su to, oslanjajuci se na vas.
Tebi ono pecivo goore treba naplatiti 10 KM xD
Bolje da Rusi kradu na porezima nego da pretvorena u staro gvozdje.
Citam ovo pa se po ko zna koji put ibretim....i sta sad dodjem na ovaj portal ovdje se nasladjuju tegobama i neuspjesima onih drugih..odem na serpske portale isti racku ,samo o problemima utamo onih ...da ne zapostavim ni rvate da se nebi osjecali ugrozenim ni kod njih nis bolje svi se nasladjuju promasajima onih drugih ili trecih dok i sami grcaju u istim .ovnima....znsci citajuci ovo ovdje sad meni ko zitelju ovog drugog dijela bih lafo treba biti dobro jel eto vidis kako tamo ne valja i tako u nedogled ....da je ovo normalna drzava ko sto nije ova rafinerija bi poslovala uspjesno za cijelu bih i to bez nepotrebnog uplitanja rusa..al ebat ga ko nam je kriv sto mi nismo normalna drzava niti cemo to ikada biti.Upravo je to ona nit koja bi trebala da nas povezuje ,zajednicko trziste kao garant za uspjeh svih..niko nekaze da se moramo voliti ali brate uvijek cemo biti blizi jedni drugima nego sto su nam rusi,turci ili sta ti ja znam ko vec..al ima ono poznato znas ti nas...ebo ti nas
**bace im Dodik familiju, i neka ce. Dabogda opet glasali za njega.
Novo referendumsko pitanje: Da li podržavate prodaju rijeka, livada, zračnog prostora, spratova kuća, i ostalih dobara braći rusima i srbima?? Penali će biti mali... . Velike su zablude medu srbima ali i među muslimanima oko postojanja tzv. braće rusa, braće turaka, braće arapa itd. Dok jednom ne shvatimo da smo jedni drugima braća koliko god to nekome nemoguće izgledalo nikada nećemo napredovati. Ta ista \"braća\" rusi, arapi, turci i ostali samo koriste situaciju u kojoj SAMO ONI profitiraju i uzimaju od usta ovog napaćenog naroda.
Hljeb/kruh/somun/pecivo, a uvijek je od brasna, je previse jeftin. Minimalno 5km za kilogram.
sva nejasna pitanja neka rjesavaju referendumom