Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
buuuuu
Silajdzic je najbolji borac za nezavisnost RS a bogomi i Herceg Bosne Sto vise Sialjdzija to bolje za nas Hriscane. Smrt Posri RS4EVER
Силајџић је најбољи борац за независност Српске , а богами и Херцег-Босне! Cool Што више Силајџића то боље !
Sigurno je i Silajdžić mislio da je za rat potrebno dvoje,i ja sam mislio ali kad osvanu ono dan aprila 1992 g arkan kolje po Bijeljini a vasilije ga tapše po ramenu.
Ja potpuno razumijem Silajdzica i njegov istup. Zna da je jedini preostali ratni lide, koji je jos ziv ili na slobodi, pa se boji da je doslo njegovo vrijeme. Jase i potkrada sopstveni narod, a oni mu jos tapsu gladni i zedni. Svakom ratnom lideru je mjesto u zatvoru, ma kako se on zvao. Nece nam ni vize dati, jer cim se otvore granice, sv pametni ce bjezati. Ostace samo ovi sto glasaju Silajdzicam Dodika i slicne.
znaci kad engleski sramni sud i njen ministar unutrasnjih poslova kod koga je bio licno dacic prije dvije sedmice ne oslobadja ejupa ganica, znaci da ce ga isporucit srbiji a vi bosnjaci i dalje cekajte skrstenih ruku i ne tuzite srbiju (revizija tuzbe) i trazite masivno da se srbija kazni zbog toga sto nije isporucila ratka mladica!!! trazit odstetu srbiji i tuzit dobricu cosica i sanu ideologe, ne cekajte ne spavajte, jos malo pa ce te vi postat ubice i siledzije, ugusit srbiju tuzbama pod hitno, ne cekat na politicare vec gradjanii patrioti inicijative i tuzbe!
2. maj: Sukob između JNA i Teritorijalne odbrane na Skenderiji. Zapaljena Glavna pošta na Obali. Po povratku sa pregovora u Lisabonu, Alija Izetbegović, Zlatko Lagumdžija i Sabina Berberović uhapšeni na Aerodromu Sarajevo i odvedeni u Lukavicu. 17. maj: Srpske snage i JNA pokušavaju podijeliti Sarajevo na dva dijela linijom Pofalići - Kasarna \"Maršal Tito\" - Most \"Bratstvo-jedinstvo\" - Grbavica; peta kolona pomaže JNA. 18-19. maj: Prekinute telefonske veze sa ostatkom svijeta. 19. maj: Na Ilidži stopiran konvoj sa 500 žena i djece. 20. maj: Zapaljena Sportska dvorana \"Zetra\". 22. maj: 113 mentalno zaostalih pacijenata moraju napustiti bolnicu Jagomir. 26. maj: Granatirano porodilište \"Zehra Muidović\". 27. maj: Masakr u ulici Vase Miskina, tri granate ispaljene iz pravca Borija usmrtile 19, a ranile 157 ljudi. 1. juni: JNA napustila Kasarnu \"Maršal Tito\". 2. juni: Objavljena ratna opasnost i opća mobilizacija.
srbi su svarno jedna primitivna, licemjerna, manipulatorska i krvolocna propaganda sanu ubica , tadic je danas pokazo da je samo izvrsioc genocidnih projekata nad bosnom i hercegovinom, isti dan kad je doso u bosnu i hercegovinu on s druge ustrane u londonu pravi agresiju, pa ko vjeruje tadicu i srbiji? ko se ne probudi na vrijeme i ne tuzi srbiju tu koja je sto puta opasnija od one prije dvadeset godina, s jedne strane tadic drzi govor o saradnji i pomiranju a sdruge vrsi agresiju nad bosnom i hercegovinom preko londona , genocidne ovrevine i dodika, i engleske njenog vjecnog mentora i pomocnika za enticko ciscenje i kradju teritorije bosnjaka i bosne i hercegovine!!!
sve sami kriminalci i interesdjije
UCera vam tadic i njegova demagogija, ko se jos na to pali!!!! A ovi velikosrpski lobisti na sa-x mogu ga p:siti po bahalama na memli strani :)
okej izvadiš državljanstvo..i šta onda..koji je sledeći korak?
eee, ovaj tadić je jedino pametan. vi živite u getu, živiti u prošlosti, a ja sutra odoh da vadim državljanstvo srbije koja krupnim koracima korača ka EU. a vi bolesni, iskompleksirani nacionalisti, mrš u štalu
Zašto mi ne prolaze komentari,nikakva vrijeđanja ne iznosim,nevidim razlog.!?
A sta cemo sa lovom na ljude koji su branili Bosni i Hercegovinu,a koji Srbija sistematski i planski provodi. Ova vlast mora otici jer se samo tako nece desiti da Mirsad Kebo podrzi ovakav privredni=politicki skup dok u isto vrijeme citamo vijesti iz Londona gdje se Ganic bori za slobodu koja mu pripada.Ovo se mora i moze zaustaviti vec na sljedecim izborima.
ima li bosna i hercegovina nezavisno tuzilastvoi policiju?? zasto dogadjaj dobrovoljacke nije rasciscen? ko je licno kriv ? da je javni tuzioc rascistio sa ovim slucajem nebi do ovoga doslo i tihiceva izdaja i odlazak za beograd poslije ovilokog udarca na bosnu i hercegovinu? cuo sam da je tihic potpiso raspodjelu drzavne imovine preko sipe, ohr-a, sa dodikom na entitee, dal to neko u bosni i hercegovini zna, tihic je dao pola drzavne imovine genocidasima!!!!! alert!!!