Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O ne. Doha je odlicna za sve veze i zemlje. Bas steta
Nek ga doje nikad ga vise ne sletili ovdje pycka vam materina pogana. Cuj ovog papka pune budzet ahhahahahahah pune dzepove tajkunima budnji i salji hotele to oni pune papcino .
Jedino nam arapi dolaze i narodu ni to ne valja. Sramota koliko ste negativni, ljudi nikog ne diraju,kupuju nekretnine ovdje umjesto da ih docekamo fino mi jedva cekamo da odu. I treba da vam zivote kroje Bakir,Solak i ostala mraka!!!
Sucur Alahu!
Rijad, Džedu, Kuvajt i Bahrein na Bliskom istoku, leti Fly Bosnija- DOMACE JE NAJBOLJE... POLAKO SE SVE GASI,NEMA SE PARA...
I jeste kukali šta će nam Arapi po Bosni. Sad čekaj Kineze da ostave petrodolare i pune državni budžet.
@antibiotik Pa bolji Kinezi,možemo im prodati cuke,mace,šišmiše,zmijuge
Neka i malo dobrih vijesti
Ma daj.... hajmo malo o hrvatskoj turistickoj sezoni !
Ne trebaju nam nikako , ko ih hebe neka lete za Saudiju, UAE, Kuvajt on se uskurcili kao eto bitni su nam