Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muškarci trebaju imati poslovno odijelo i kravatu. njam,njam :D
doce vama air russia nis se ne brini brbine:D
i mene interesuje da li su vec nekoga zvali ...ako neko ima info neka javi
I da li je iko danas otisao na Open day,kako je proslo? Da li je iko dobio poziv za sutra ??? pozdrav
Sretno svima koji se danas prijave.Javite kako je bilo.........
sto se tice izgleda djevojaka i sto kazu da arapi vole plavuse, nema to nikakve veze, u bg-u su u \'\'komsiji\'\' bile samo dvije zene, iz rusije i iz spanije koje rade za kompaniju, tako da arapi bas i nemaju previse veze sa izborom.
sto se tice izgleda djevojaka i sto kazu da arapi vole plavuse, nema to nikakve veze, u bg-u su u \'\'komsiji\'\' bile samo dvije zene, iz rusije i iz spanije koje rade za kompaniju, tako da arapi bas i nemaju previse veze sa izborom.
ja kako vidim svi ovdje pisu o zenama i o nekim nemoralnim ponudama, a tamo lijepo pise stjuardese i STJUARDI znaci i muskarce ce zlostavljati msm ne kontam kako pisati o necemu o cemu ne znamo
ZNA LI NEKO DA LI JE POTREBNA NEKA PRIJAVA PRIJE NEGO SE POJAV NA INTERVJUU? NEKA ONLINE PRIJAVA ILI NESTO SLICNO? HVALA
Mene zanima dali je neko radio kao styuard i koliko je to naporan posao?
Moja prijateljica je prosle godine otisla u Jeddu i vratila se brze nego sto je otisla. Od samog pocetka je sve krenulo kako ne treba, izgubili su joj sve stvari koje nikad nisu pronadjene, spavalo ih je po 10 zena u sobi punoj buba i nisu smjeli da izadju iz tog \'kampa\' gdje su boravile. Treba se dobro raspitati prije nego se neko odluci na ovaj korak jer su uslovi nikakvi!
E baš se nasmijah čitajući komentare :) Moje mišljenje. Nije loše, ali daleko je od dobrog - nije vrijedno. Plata je 1.+000 dolara a ne 2500, a živiš na drugom kraju svijeta, gdje je sve abnormalno skupo. Da ne govorim o tome što si non-stop u pokretu, na 15 hiljada metara.. Ipak, ko god odluči da se prijavi, srećno. Ako ko i prođe, Vjerovatno će brže ovamo nego što je otišao tamo.
dobra prilika za mlade.... ionako nemate posla a ovo je ipak dobra sansa....
kako ću poznavati svjetske jezike, kad nemam vlastiti jezik. nemaš na šta prevesti, osim na srpski ili hrvatski.
mislim da ipak ne bi bilo ovako javno da ce nuditi tamo neke nemoralne ponude :) ja poznajem djevojku koja je otisla prije godinu u Jeddu i jos uvijek zivi i radi! tako da o onome o cemu ne znamo sigurno bolje je ne pisati :))
Hoce li primiti Nadju Dizadarevic?
za white Za koliko bi se sa mnom skarala??? Slobodno izusti cjenu....ja sam spreman