Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ryanair je ZAKON!!! Kamo sreće da dodju u BiH. Dok sam bio vani letio sam s njima non stop, i ODLIČNI SU!!! Imaju hiper jeftine karte, nekad i besplatno. Pa iako te malo dalje odvedu od destinacije kako god okreneš jeftinije te dodje. Pa ako naplaćuju wc, pa šta. Nemoj ići u wc. I super. ŽIVIO RYANAIR!!!
@Marzipan ti mora da putujes samo onako s ruksakom na ledjima pa ne znas kako deru za torbe i kvasi specijani prtljag. Uostalom eto ti Ryan air pa uzivaj ja vise ne ulazim u njihov avion.
kad Lufthansa bude imala ponudu od 4 ili 8 eur u jednom smijeru (ukljucujuci sve troskove!) javi se !!!
Smece od kompanije, letio sam dva puta samo sa njima i to u Madjarsku i za Spaniju, Gerona. Sve nekakvi aerodromi da Bog sacuva, a da ne kazem ono sto nazivaju Frankfurt - Hahn aerodrom, pa to je bogu iza usiju, nije vidjelo Frankfurta, granica sa Holandijom. A da ne kazem sto su mi jos oteli za kao specijalni prtljag jos 50 eura na aerodromu. Nikada vise sa ovim papcima, Lufthansa, Germanwings, Airberlin, Tuifly rules...
Ryanair je ZAKON !!!
Ja otarem ruke od zidove cenife
Kad im se popišam ispred WC-a ćemo se ćerat do Strasbourga da vidimo ko je u pravu. Pravo na obavljanje male i velike nužde je zagarantovano svakom ljudskom biću.
ova vijest stara ima godinu dana
Ne samo WC, od ove godine planiraju uvesti automate za jelo i pice tako da nema stjuardesa na tim letovima. Ma definitivno dno od aviokompanije prvo sto ne lete na ciljeve koje daju kao svoje odretiste nego slete 100km udaljeno od tog grada, a i na naplacuju ti vazduh sto dises. Sve u svemu Ryan Air je velika prevara i uzimanje novca na najgori sibicarski nacin. Lufthansa rules, platis mozda nekada 20 eura skuplje a uglavnom su iste cijene kao kod Ryan Aira i ne sugas se tamo sa nekim papcima i ne gubis zivce.
Shvatam da ima ljudi kojima ovo odgovara, ali iskreno, nisu vise onako drasticno ni jeftiniji da se isplati trpiti njihovu budalastinu i izivljavanje, j..ebo ih wc i sto ce na tom ustediti. Nedavno sam isao negdje i Germanwigs je ispao jeftiniji, a doveze te na centralni gradski aerodrom odakle mozes bez problema busom/taksijem do centra grada, dok te ovi majmuni ostave 60 do 100km od grada u koji zapravo ides, pa dok platis bus-navetu 15-20 eura u jednom pa opet 15-20 u porvatnom smjeru, ispade to dosta skuplje nego sto kazu, a da ne govorim o prtljagu ili ako te uhvati zedj ili glad, a eto sad i nuzda, sve sabrano, nisu vise ni tradicionalne kompanije toliko skupe (u zapadnim zemljama, ne u BiH, gdje su stvari jos van jake konkurencije, pa glavna kompanija moze k\'o u monopolu).
Naravno da su jeftini! Putovao sam s njima, kao i sa još nekim low-cost aviokompanijama i apsolutno sam zadovoljan sa tim načinom usluge. Što, da nije AIR Bosnia jeftina?
Jeftini letovi???????????? Hahahahahahahahahahahahahaha
ovo je najgora kompanija