Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kina rastura :)
Trebali bi poceti praviti flasiranu vodu u staklenoj boci koja bi zamijenila glupu Janu, nema mi nista gore nego kad vidim kolike pare na to bacamo..
Lijepo samo tako nastavite !
Ma ja ne valja pojedincima nista zavaljenim u stolicu i po citav dan pljuvat na klixu i tarzit od mame i tate za cigara
Ono sve kinesko kod nas haman, a sad tek cujes i nesta nase kod njih.
nismo znali šta piju :)
Bravo Bosno, bravo DOMAĆE!
Kako je lijepo procitati ovakve vijest. Ma nema veze nek i propadne ovaj posao Ali iskreno je lijepo vidjeti da se neko trudi, radi, izvozi. Imamo mi u BiH lijepih prica koje treba promovisati i tim ljudima pomagati a ne sam posati o politici i politicarima. Nadam se da cete opstati i uspjeti na ogromnom Kineskom trzistu.
samo da kazem, i ovog vikenda zanimljive teme u dejana tok sou hahaha
:))))))))))))))) vrh ocam