Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@spongebob svaka čast za komentar, isto razmišljanje i ja imam. debilima jedino napalm može svijest probudit.
@sponge bob kao prvo , umjesto da dajes ovdje savjete mogao bih i ti otici malo kraj Bosne pa uzeti one kese koje si dosad pobaco ....lako je pricati i nabrajati kao Frenkie i glumiti patriotu ...ayde da te vidim na djelu ; svi ovdje na ovom sajt-u(vecina) smo takvi da samo nesto nabrajamo i pricamo nesto ko fol korisno ali zapravo to je suplja prica i oni koji ista rade za dobrobit nase zemlje rijetko ili pak nikad ne zalaze na sajtove da bi pisali \"dubokoumne\" komentare o tome sta je korisno a sta nije ...zalim ovaj svijet sto je pun nepravde i sranja svakakvih , ali pak da nije te nepravde i sranja mi ne bi imali zivot i ovo nebi bio svijet , vec bi bila obicna .....
Nek se naloze motorke pa i ono malo sume i jada sto je ostalo od drzavno -drustvenog dobra posijece.O zivotinjima da i ne govorimo a bilo bi lijepo.Nego jedino napalmom to jest principom spaljene zemlje poravnati Balkan i naseliti neke nove narode,civilizirane, one koji ce ljubiti zemlju kojom hodaju.Ja ocima svojim ne vjerujem kad prodjem dolinom rijeke Bosne, onolike kolicine plasticnih kesa zakacenih po obliznjim granama drveca a zemlja lijepa, malo je ovakve .Malo su vam dusmani srbi treba vam jos nesto jace i gore zapravo sami sebi ste najbolji , bolje i ne zasluzujete ;) . ,, Festival je organizovan s ciljem buđenja ekološke svijesti kod građana, osjećaja za očuvanje prirodnih ljepota \" . Papcima se ne moze probuditi svijest koju zapravo nema.On poznaje samo jezik novca,jedini zakon koji poznaje je udarac po djepu.