Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini konkurent trenutno je aerodrom u Trebinju što izvozi u Rusiju.
Dole Antonov slijece vazda xD haha
Dobro je krenulo s aerodromom, ali prošle godine Guto zaposli 100 novih radnika bez konkursa. Sad na gejtu ima više radnika nego putnika
sklon'te vise ovog Gutu,dajte nam sestre Hadid...
I opet, hvala braći Turcima. Guraju nas na sve strane.
hajmoooooooooooooooooooooooo
Jedini razlog zašto meso ide avionom je što EU ne dozvoljava uvoz mesa iz BiH kao ni transport kroz EU, šta će se desiti ako odobre izvoz mesa u EU, pa avio prijevoz više neće biti potreban, kome ostaju na teretu ti radnici carine, granicne i svega ostalog, da opsluzuju 3 leta WIZZAIR-a dnevno, pa na aerodromu bude više zaposlenih nego putnika.
@boshniak Don't worry be happy. Naći će se nešto drugo. U kapitalizmu ti je tako. Danas jedno sutra drugo. Nema garancije. Stvari su dinamične i treba se stalno iznova adaptirat stanju tržišta. Važno je da se kreće.
Kad već u, i oko Tuzle, ne postoji moderna niti željeznička a ni putna mreža pa iako je skuplji prevoz roba zraćnim putem, onda šta je tu je.
Nadam se da je ovo "zraĆnim", štamparska greška ?
Ponavljate istu vijest po treći put.
Super vijesti!
odose prvi letovi, jedan sa titulom u mostar drugi sa kupom u bijeljinu hahahahaha
..prvi put kad sam vidio zgradu Tuzlanskog aerodroma, kont'o sam da je u pitanju "Škafa"
@lik5 ma znam, al' onda nek ostane vojni, civilnog vidjelo nije ;)
Strucnjak, nije bitna zgrada nego broj letova, koncentracija stanovnistva, vremenski uvjeti. pista je veca od sarajevske. Je,es zgradu, napravi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)