Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOMAĆE naftne kompanije u BiH provjereno prodaju isključivo kvalitetno gorivo. O cijenama bi se uvijek dalo diskutovati,... Problem je što narod još puši mahalske priče o gorivu, a niko od tih koji daju te informacije, nema ni 1% znanja o tome što govori... (kad kažem naftna KOMPANIJA, mislim stvarno na KOMPANIJE, ne računajući kalamare i šverc bandu poput ALMY-a i ovih pojedinih divljaka iz RS)...
Valjda se stane u kraj prodaji lož ulja za vozanje Golfova
Šta je administratori ne sviđa vam se komentar na kvalitet goriva iz Broda??????možete vi to sakrivati al danas u eri komunikacija i visoke tehnologije đaba vam poso.
Šatro na Slovenackom Petrolu euro6 gorivo...šta ima ono euro Še's !!!!!!!!!!!!!!!!!!
HERKON je ko i ostalo u Hercegovini u vlasništvu Dragana Čovića !
Šta če nam labalatorija kad svi znaju da gorivo iz Brodske rafirenije zabranjeno i u Srbiji a i ovdje dokumentovano da je najnajnajlošijeg kvaliteta.Zato se između ostalog i gušimo u smogu-smradu.
Je li ovi trebaju da potvrde da Almy sipa vodu umjesto goriva?
sad kad ovi krenu nametat stadarde, gorivo ce poskupit za 3 KM