Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj nek nije jos jedan nargila bar. Svaka čast ljudima na ideji i realizaciji. Još da je imaju negdje probati. 😋
LakoPovjerljivo Ma ko te j.be idiote debilski Idi lijeci se psihopato.
@Lako , 😂😂 koji si ti kompleksaš
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Srbija je jedina ex yu zemlja na cijoj teritoriji nije bilo rata ali su zato izazvali ratove i opljackali Hrvatsku i BiH. Znaci po nekoj logici trebali bi biti najrazvijeniji. A BiH koju su srusili i opljackali i dalje opstruiraju svaki napredak, ima vece plate i penzije od Srbije. I onda dodje krezuba srpska sirotinja na Klix i palamudi o ekonomiji. Jedino Srpkinje po evropskim night clubovima znaju poso, moram priznati.
Odlicno!!
Svaka vam čast. Samo naprijed. Mnogo sreće i uspjeha vam želim.
R E S P E K T nije lako napraviti jahtu,samo da se još svidi Arapima bit će prodaje.
BRAVO
Bravo ljudi!
Bas ima tuznih ljudi, kritikuju i kad se radi i kad se ne radi, popljuvat ce svaku lijepu vijest a dupetom nece mrdnuti da nesto promijene i pokazu da oni mogu bolje (ako mogu)
e pa svaka vam čast ljudi.to je kao da proizvoditi avione.neka vam je sretno na izložbi.
mogla je koja i slika
Lijepo za procitati. Potpuno iznenađenje....bravo.
Mogli ste i sliku staviti
Bravo. Svaka čast.
Nego, hoće li moći ispod pelješkog mosta?
Đikani na aparatima. U FBiH se prave dijelovi za svjetske automobilske industrije, razvija se IT Sektor, proizvode se municija, projektili, topovi, raketni bacači, luksuzne jahte, grade se objekti vrijedni milijarde KM samo u Tuzli - Mellain Tuzla, Crystalico... Samo đikanski kmetovi propadaju u svom krmetnjaku sa penzijama od 120 KM.
Miljacka je rijeka plovna, po njoj plove razna...vanago!
Pored ovakvog uspjeha opet komentari o prebrojavanju krvnih zrnaca. Koji čudni ljudi. Pa šta ako su ga napravili Hrvati. Kao da na njegovom sklapanju nisu radili i ostali i kao da cijela država nema korist od ovoga. Bravo za BiH, bravo za Hrvate Viteza i ostale. BiH naprijed. Zdrav razum naprijed.
@Perunica Takp je brate, zgodno je primjetiti da jedino Srbe pucaju kompleksi inferiornosti i megalomanije. Svi drugi rade i zarade, kako Bog da zadovoljni ali kod Srba vazda problem, pleme neko nazadno u p.m.