Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično! Super! Jedva čekam da se provozam ovom dionicom prema Mostaru. Fantastični predijeli, prelijepa priroda i extra ugođaj sa Talgo vozovima.
Ugodjaj je bio nekada. Kada u Mostar stignes cadjava.
@kitolovac Slažem se, ništa ljepše od vožnje vozom 👍
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A šta bi od one priče...Sarajevo-Zagreb za 3,5 sata vozom. Tako sam se bio obradovao toj vijesti...ehh kad sam budala pa poletim povjerovati a da ne razmislim prije...
https://hr.wikipedia.org/wiki/Pruga_Br%C4%8Dko_-_Banovi%C4%87i
Nekad smo to radili sami bez ikakvih jebenih kredita
Pavelicu iz Bradine zasto nisi iz Capljine..
ima li neko spomen podrucje u poglavnikovom rodnom selu?
Smijem se grohotom seljačkoj propagandi za ispiranje mozga ovcama. Talgo će saobraćati na dionici od samo 40 km, koju će preći za 20 minuta, brzinom od 120 km/h. Šine od 100 m su biser bisera, jer kloc ne zna da su postojeće šine duge po 10.000 m. Ne bih dalje....od Bradine, čeka me BMW.
10.000m (10km) dugacke sine???
@NooDi Šetaj prugom i sve će ti biti jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Inače, na potezu od Sarajevo do Bradine ima jako mnogo stanovnika, te će isti umjesto automobilom ili busom moći putovati na posao ili školu... Hebala vas ta linija tamo... Bolje napravite prugu od Doboja (Maglaj, Žepče, Zenica, Kakanj, Visoko, Ilijaš) do Sarajeva gdje živi bar pola miliona ljudi i od čijih svakodnevnih putovanja se može i zaraditi, a kamoli isplatiti uloženo... doduše Centrotrans i Autoputevi bi vrlo brzo propali...
jedina mana talgo vozu -nema pušenja :( a voz kao voz je fantastican
Pa to nije mana nego odlična pretpostavka
@rupanaguzici uvijek je bio dio za pusace a dio za nepusace ovo je vec šikaniranje pušaca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajd hvala Bogu
srce mi je sad na mjestu:P
zar ti vozovi ne bi trebali voziti na relacijama prema Zagrebu, Beogradu i Ljubljani a ne na lokalnim prugama ? Ovako bismo najmodernijim vozovima mogli vozit krompir i buraniju !
Uživajte živjeli.......https://www.youtube.com/watch?v=puhnd_7UzAY
a šta od bradine, jel presjedanje
sve je dobro samo niste napisali koje godine septembra
HVALA KLIX, MOLIM I U BUDUCE SAMO POZITIVU BACAJTE, svaka cast! politiku strpajte dole na dno, kod one opcije kontaktirajte nas.
TGV i ICE idu do 331 km/h ,berlin-keln vozi 4.5 sata , a udaljenost preko 500 km,francuzi još brzi...koji ba targo vozi i...
U naslovu najmoderniji u regionu,a u clanku u evropi,cudi me da nije negdje poslije navedeno da je najmoderniji na svijetu. Sve u svemu dobra vijest,samo nek krenu bice ljepota vozit se do sarajeva.