Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo lopovski narod, pljackao je ko je stigao, isto kao i u GRAS-u
Zasto se radnici nisu bunili dok je firma nabijala dugove?!
Danas Zrak sutra Voda ko stoki na vlada voda rade od sta im zelja jer je vzna ta foteja.Narod suti kao nijem oni kradu i malo im pa svakodnevno testiraju glupost naroda rade sta zele nema nacina na koji nas kao narod ne hebu i nista bukvano nista da prodze u korist narod dok samo njihov vozni park kosta nekoliko miliona a narod kao zombi odrvenio mozak se osusio suti i vuci jer ocito za bolje nisi dok ovo trpis
vlada vas je i uvalila a vi od nje trazite spas.dignite tužbe protiv uprava i nadzornih odbora.
Dosta spasavanja nesposobnih firmi nasim parama. Kod nas i proizvodne firme i rudnici na budzetu, to nigdje nema, ne bi izdrzala Kina...
zrak dzabe ebe mi se za vas i firmu
Zasto spasavati firmu koja prozivodi gubitke ?
Da odmah rezervišem trosoban stan po dobroj cijeni....
Šta ovi proizvode i pakuju, zrak?
Vrijeme ih je pregazilo, kinez napravi isti dvogled sa 10 puta manjom cijenom.
Ugasiti ovu firmu, isplatiti radnicima plate (ako treba iz budzeta) - pokrenuti novu, zdravu firmu privatnik uz odredjeno ucesce drzave. Nova uprava bez politicara, vratiti neke radnike a vecinu popuniti novim ljudima koji imaju zelju i volju da se dokazu.
Svakako, državne firme nisu produktivne. Znaju da će ih uvjek država spasiti, pa nikome nije stalo do poboljšana. Stečaj, pa onda privatizacija i ako neko zna neka nastavi sa njihovim biznisom.
Ima da Niksic likvidira i Zrak i Radnike
Opet trojka kriva😄😄😄 Koliko li je sdfa klepila Novalic i dr. godinama iz ove firme i koliko ce jos??? Zasto radnici nisu ranije trazili spas? Igra ??? Naravno. Kao i fabrika duhana nestat ce Jad i bijeda poklepase sdfa sve.
Daj boze da vas sad spase , zlatica gdje dosal sve je opuhala !
Ja sam sasvim protiv spasa nesposobnih preduseca. Moramo se odviknuti te greške, razumijem prvu reakciju da se radnicima treba pomoći, ali kad se malo bolje o tim razmisli, onda se vidi da društvo pogrešne nagrađiva, a i pogrešne kažnjava.
Da ste tako kvalitetni radnici kao sto tvrdite našli bi drugi posao već prvi put nakon što niste dobili platu. Sve što valja to je davno otišlo.