Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POPRAVITE NASLOV KOSA MI SE DIGLA NA GLAVI
Novinaru, vrati se na 3G, ova nova mreža ti brka redoslijed riječi skrozzz
dragi novinari, centralna bank je u biti mjenjačnica i služi samo za pretvaranje strane valute u ka-em. Centralna banka ne pozajmljuje novac u ka-emovima nego se zaduzuje vanka te tako vanjski dug koji je baj d vej neotplativ , stalno i stalno raste. Zar ne bi bilo odlicno otjerati sve banke iz BiH i imati svoju banku , ili da se ostale banke zaduzuju iz cent. banke 🙂
samo sto centralna banka BiH nazalost nema funkciju one prave centralne banke, vec mjenjacnice
ja bruke brate mili, jel to znači da je cbbih u prosjeku na godišnjem nivou imala investiranih oko pola milijarde KM. i đe je cbbih investirala te pare u bih. pa jedan zelen(ašk)i bingo na imovini od par stotina miliona profitira stotinu. jel to znači da je bh ekonomija izgubila nekoliko stotina miliona km novostvorene vrijednosti (brutonacionalnog proizvoda) zato što nije investirano u nju, da bi cbbih zaradila jadnih 8 miliona od kamate u inostranstvu.
Povećajte plaće...
Imaju 7,5 milijardi rezervi a zaradili 8 mil puu stamota 0,01% profitna stopa ...il curii negdje curii
Naša Centralna banka je najveća mjenjačnica u zemlji...
Naj nam je to važnije.
Prošlogodišnja Centralne banke BiH dobit 8,4 miliona KM dobraaaaa
Ne zna se jel' gori Klix sa nepismenošću ili CBBiH sa totalno promašenom svrhom postojanja.