Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo seronja te napravio, kao drugo da si se obrazovao, a ne postao klošar i šibicar koji jesi, znao bi da onda neko mora zaradjivat vise od prosjeka da bi tvoja matematika stajala. To su oni koji ne dangube po birtijama po cijeli dan k\'o ti, nego plaćaju državi pare da bi tvoja nena dobijala penziju.
Otkud im ova slika ..Ima na njoj i 1 KM
Ovo je prosjek seronja sto rade za ovu državu, realno je ovo upola manje, a realno je da pola države ne radi ništa, i realno je onda da imamo jedno 100 eura mjesečno po stanovniku prejadno jebo vam stastistika ova mamu u dupe
Onda pokusaj da manje ispijas kahve, a vise radis, pa nece bit\' knap.
Uredu, gdje je realna? Ja od svoje neto plaće jedva preživim mjesec!