Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mjenjam stan u Kaknju za stan u Zirichu
Heheh, sretno, što se u Kaknju kaže.
Centar-Centar ili?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma nevredi ni ,1000kvadrat ,kvalitet ko od karrtona ,Ja na 4 spratu cujem ovog iznad i ovog ispod ,nemozes sa zenom leci ,moras saptati eto kakav je novogradja
Pa samo je u Sarajevu moguće da "prave Sarajlije", oni originali paša moj, budu u tolikoj manjini i tamo negdje na obroncima pm, a centar grada nasele DOŠLJE i to 99% centra sve DOŠLJE. To samo kod vas može. De se pomirite jednom s tim da ste se i vi konvertovali u iste takve papke. Priznajte jednom. Svako drugi vam kriv seljačine!
kada vidim one oglase da stan od 65qm novigradnja sa bazenom i pogledom na more u turskoj kosta 35 000€ place mi se kako je narod ovdje dozvolio da ga pljackaju.
Cijenu diktira potražnja i kupovna moć stanovnika. Ovdje se pri tom ne misli uvijek na lokalno stanovništvo, nego na sve one koji su u mogućnosti da kupe taj stan (čitaj između redova: svi dobrostojeći kvazi biznismeni i političari iz države, te stranci, prvenstveno arapi). CIjene će biti visoke sve dok ima kupaca koji su to spremni da plate. I taj u Turskoj bi digao cijenu da zna da će mu neko uzet za više para.
a prosjecna plata 600 KM, bas je realnost.
Jest al u Capljini, u Mostaru je oko 2500 KM u prosjeku novogradnja...
A na slici- nikad zavrsena zgrada u Tuzli, 15.maj! Hahahahahahha...Slucajnost? I dont think so :-)
i kako da dodjem do stana za radni vijek plata 830 KM x 12 mjeseci= 9.969,00Km godisnje x25 god. je 249.225,00KM a stan od 50 kvadrata 75.000,00KM kako? odakle? od cega? kako po zakonu jbt?
skuplji futavi stari stanovi, oronuli, od stanova novogradnje
@konjogriz1 samo pogledas kako se ti novi stanovi grade
trenutna situacija-sarajlije u padaniskim dijelovima i okolina sarajeva a centar grada strogi seljaci,dosljaci.....
ko vam je kriv kad ste debili sarajlijice
@dman9 znas kako to ide mi radili -ne radili ucili ne- ucili ostajemo u sarajevu, a ovi sto su dosli iz sela kad vide grad radice sve samo da ostanu u istom...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prodajem stan kraj Fahdove džamije, dobro ozvučen.
plata 450KM od toga se uštedi -150KM (ne znamo otkud se nađe ovih još 150) i eto... skupit će se nikad!
Dignes kredit, rata oko 350KM ostane ti 100 da zivis ko bubreg u loju
opet skuplje nego u Austriji , gorivo isto tako i ako uzmemo plaću u obrzir , potrošačku korpu itd, jasno je zašto svi odlaze iz lijepe nam Bosne
mrtvo tržište.
Iduće godine očekuje se nominalni pad 99.9% :D