Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJLJEPSA VIJEST...SRETNI SMO GRADZANI ..
propalo do momenta gdje su rekli daj da se moze vidjeti koliko koji politicar ima para na racunima ! nema ove veze sa narodom
U IME NARODA MOLIM STRANCE DA NAS VI ZASTITETE OD NASIH KRIMINALACA, IPAK SE MI I NASA DJECA ZADUZUJEMO
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Budžetlije na aparatima, snizite plaće i počnite otpuštati silnu administraciju tj. familije, obitelji i porodice. Dajte poticaje za start up biznise, smanjite, poreze i doprinose i okrenite ploču ili je ekonomski fiajsko na pomolu.
Predsjednika 5, premijera13, zamjenici, sekretarice, tjelohranitelji, šoferi, vozni parkovi , uz sve to još lopovluk i kriminal. Veliko kresanje administracije, smjena nesposobnih i korumpiranih kadrova su prvi koraci koji bi nešto obećavali, u protivnom, vrlo brzo nam prijeti bankrot države a mi ćemo biti stranci u državi.
Finansije, berza , talas, voz , fudbal , hiljada😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Nejma para na guzove,mendjusar sipak vise.
Nema mmfa,nema plata za uhljebe,nema penzija za milion penzionera,sad bi trebao ici bankrot drzave...sta onda
Bravo. Hvala svakome ko pomogne da se ne naprave novi aranzmani i ne zaduzi se vize ova zemlja da bi ovi kriminalci na vlasti sebi u dzepove kanalisali novac.
Ne treba dati mi feninga, ionako te pare odose političarima na račune, mogao bih inja voditi državu, samo traži para, zaduzuj se, poslije kad ti istekne mandat na racunu pare MMF i sta te briga, a kako će da živi narod, ma to nije ni važno....
Bas me zanima,kako Rusija nije opcija,ili Kina. Niko ne ide ni da radi tamo. Cudno!
Dobiti će to opet BIH, tj. lopende koje će uzeti. Treba nahraniti taj državni aparat. Ipak većina gradjana radi za državu. Nema naprijed ovako, ali ovako se ide u bankrot, a to samo po sebi nije loše jer prije bankrota se ništa neće riješiti. Sad’ još da daju vode i šume i to je to.
Dabogda vam MMF nikad ništa više ne uplati, nehljebari i nesposobnjakovići !
Ne mogu da se zdogovore tko će kolko strpat u svoj džep.
Hoce li ikad iko maknuti ovog mrtvog Bevandu od novaca koji dolaze u BiH? Pa lik je od nezavisnosti BiH zabio ruke u drzavne budzete i ne vadi nosinu celavu!
Glumci iz ****glup, gluplji 3
Bravo MMF brate, imas kafu od mene kad budem imao za kafu
Ako Bog da daBog da nit marke ne dobili vise dosta vas je ,smanjite svoje plate ukunite savjetnike a i vi bez veze primate plate nista ne radite ,umanjite plate u prosjeku naj nize pemzije Bosanske i taman ce bit svejedno ne zasluzujete plate koje primate
RS nema vise izbijene kinte. Molim Vas, ovih kojih glasaju za ove tokmane, da li vise volite zivjeti u RS u okviru BiH gladni i jadni (kao mi u Federaciji)? Ili se mozete okaniti od propagande, zivjeti u BiH, okrenut se ka Evropi ruku za ruku sa Srbijom? u sustini pitanje je : Terorska politika zapaljene zemlje ili napredak? Sta vi zelite? Vi koji zivite iza Istocnog Zida?