Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahaahah kupi robu al nemoj da je prvo pogledas jer smo jako osjetljivi po tom pitanju..........cirkusa cirkusa.......taman kad pomislim nema dalje, oni uspiju jos topirati.......
Samo oni nek se zaje*** i guraju problem pod tepih (mislim na SDA specijalce), a nece sa neba pasti ni pare ni novi tramvaji ni odrziva firma!
nebi me cudilo da je svih 10 neispravno
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dobri za uzgoj pilića
hahhah... neće ga ni pčelari za svoje insekte.
@MoraInoFIeksibiIan Krajem '80-tih je vozao jedan pretvoren u kafić, mogao si popit piće i provozat se.
Nek im bankari izbuše GUME da hin ne mogu vozat !!
Jbg. možda bi se i našao kupac ali treba to sve izrezat, spresovat, u Italiju odvest, plin i kisik potrošit - skupo je to brate ...
Kakvo je vrijeme došlo, više niko neće da kupi trajvan...
Treba skinuti korumpirano rukovodstvo i poslati u zatvor a postaviti strucne ljude i strucan ekonomski sektor i pustiti ljude da rade.
Ko će bolan ne bio kupiti tramvaj,i to pokvaren???
Prodaj to na odpad uzmi pare , pretis lonac na koturaljkama :-)
Dug GRASA za PDV je oko 15 miliona KM. Kako su ovi iz UIO mislili da prodaju 10 tramvaja i da namire dug? Koji glupsoni. Pa ovako nečega ni u mućkama nije bilo. Del je barem prodavao polovnu robu.
ovo cirkus neki, sta li je, nadrealisti, mozda AlanFord????Ljudi ko je ovde lud????
Gras propao kao muda kroz bokserice😂
Koja farsa od države !! Ko je vlasnik GRASA !! Ko postavlja direktore !! Je li neko odgovarao za dosadašnji kriminal i loše poslovanje!! I sa donirnim tramvajima i autobusima nisu mogli ostvariti pozitivno poslovanje !!
Mi ni naftu ne bi uspjeli prodat.
Propala je ova drzava, o Grasu da i ne govorimo!
e kad ih Edison nije kupio nema im spasa
Dje je Novalija da kaze "Sto niste dali marku i kupili?" Oprosti im Fadile, ne znaju sta kupuju.
Visedecenijska pljacka GRAS-a od njegovih radnika i uprava doveli su do ovog stanja. Sjecam se 1998 godine kada je Japan donirao 100 autobusa za GRAS. Tada je Sarajevo imalo najmoderniji i najcisci autobuski saobracaj u Evropi. Sve novi autobusi donacija Japana, garant jedno 20 miliona KM je vrijednost donacije bila. Danas nijednog zutog japanskog autobusa nema. Sve unisteno, skidani dijelovi. Pricaju taksisti da su njima GRAS-ovci nudili ukradene dijelove da prodaju. Fuj, gade mi se totalno