{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promijenite život iz temelja i napravite najbolji izbor ovog proljeća

Klix.ba
14.5.2015. u 09:15
0
5
Promijenite život iz temelja i napravite najbolji izbor ovog proljeća
0
Union Banka ove godine obilježava jubilarnih 60 godina poslovanja, a tim povodom je kreirala jedinstvenu ponudu u segmentu stambenih i potrošačkih kredita.

Klijentima žele ponuditi kvalitetne bankarske usluge koje odgovaraju njihovim stvarnim potrebama i mogućnostima, a za čije su ostvarenje krediti Union Banke najbolji izbor.

Upravo donošenje odluke o kupovini stambenog prostora predstavlja jedan od najznačajnijih koraka u životu i imajući ovo u vidu, Union Banka je obezbijedila kreditnu liniju koja se odnosi na kupovinu stambenih jedinica, bilo da je u pitanju rješavanje stambenog pitanja ili kao zamjenski kredit za zatvaranje postojećeg kredita i to po najpovoljnijm uslovima na tržištu.

Posebne pogodnosti se nude porodicama koje prvi put rješavaju stambeno pitanje, a kroz dodatne olakšice u vidu umanjenja naknade za obradu kreditnih zahtjeva.

Osnovni uslovi krediti­ranja su da je maksimalan iznos kredita 150.000 KM, da je maksimalan rok otplate 15 godina, fiksna kamatna stopa je već od 5,49 % (EKS iznosi 5,80 % za primjer kredita 150.000 KM na razdoblje od 15 godina i naknadom za obradu 1,00 %). Visina kamatne stope ovisi o bonitetu klijenta i poslovnog odnosa s Ban­kom.

U ovoj akciji Union banka nudi i potrošačke kredite do 30.000 KM i rokom otplate do sedam godina, uz fiksnu kamatnu stopu tokom cijelog otplatnog perioda, povoljnije uslove kreditiranja kao i fleksibilne instrumente obezbjeđenja!

Više o ovoj akciji saznajte na www.unionbank.ba ili ih posjetite u najbližoj poslovnici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: