{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sponzorirani članak
/
Renovirana poslovnica Union Banke u Zenici

23.6.2015. u 16:50
7
Renovirana poslovnica Union Banke u Zenici
7
Union Banka, koja ove godine obilježava jubilarnih 60 godina poslovanja, u proteklom periodu je najviše ulagala u poslovnu mrežu, obnovu poslovnica i modernizaciju usluga, a dokazala se i kao pouzdan partner domaćoj privredi i stanovništvu.
Dobitnik Zlatnog BAM-a za najveći rast depozita u 2014. godini, pozitivan trend poslovanja nastavlja i u 2015. godini, a pored obnovljenih poslovnica u Sarajevu, Konjicu, Mostaru, Tuzli i Goraždu, od sada će i klijenti u Zenici moći dobiti kvalitetne bankarske usluge u ugodnom i modernom ambijentu.

Kako je u svakoj od renoviranih poslovnica prisutan detalj koji je i glavno obilježje tog grada ili te općine, bilo je nemoguće kreirati novi izgled poslovnice Union Banke u Zenici bez čuvenog dimnjaka – simbola tog grada kao nekadašnjeg industrijskog centra i glavnog proizvođača gvožda i čelika. Inače, afirmacija domaće privrede inkorporirana je u misiju Union Banke, a promoviranjem određenih aktivnosti se nastoji doprinijeti privrednom razvoju i stabilnosti finansijskog sektora Bosne i Hercegovine.

Upravo je kreiranjem jedinstvene ponude u segmentu stambenih i potrošačkih kredita Union Banka pokazala dosljednost u nastojanju da ispuni svoju primarnu ulogu na finansijskom tržištu, a to je da klijentima ponudi kvalitetne bankarske usluge koje odgovaraju njihovim stvarnim potrebama i mogućnostima, a za čije su ostvarenje krediti Union Banke najbolji izbor - bilo da je u pitanju prvo rješavanje stambenog pitanja ili kao zamjenski kredit za zatvaranje postojećeg kredita i to po najpovoljnijm uslovima na tržištu. Posebne pogodnosti se nude porodicama koje prvi put rješavaju stambeno pitanje, a kroz dodatne olakšice u vidu umanjenja naknade za obradu kreditnih zahtjeva. Osnovni uslovi krediti­ranja su da je maksimalan iznos kredita 150.000 KM, da je maksimalan rok otplate 15 godina, fiksna kamatna stopa je već od 5,49 % (EKS iznosi 5,80 % za primjer kredita 150.000 KM na razdoblje od 15 godina i naknadom za obradu 1,00 %). Visina kamatne stope ovisi o bonitetu klijenta i poslovnog odnosa s Ban­kom.

U ovoj akciji se nalazi i ponuda potrošačkih kredita do 30.000 KM i rokom otplate do 7 godina, uz fiksnu kamatnu stopu tokom cijelog otplatnog perioda, povoljnije uslove kreditiranja kao i fleksibilne instrumente obezbjeđenja!

Više o ovoj akciji saznajte na www.unionbank.ba ili nas posjetite u najbližoj poslovnici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: