{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Otvorena renovirana poslovnica Union Banke u najmnogoljudnijoj općini u BiH

Klix.ba
14.4.2015. u 11:57
8
12
Otvorena renovirana poslovnica Union Banke u najmnogoljudnijoj općini u BiH
8
Union Banka, koja ove godine obilježava jubilarnih 60 godina poslovanja, u proteklom periodu je najviše ulagala u poslovnu mrežu, obnovu poslovnica i modernizaciju usluga, a dokazala se i kao pouzdan partner domaćoj privredi i stanovništvu.


"Pozitivan trend poslovanja nastavljamo i u 2015. godini, a obnovljena poslovnica na Alipašinom Polju u Sarajevu kao i u Zenici su pokazatelji da našim klijentima želimo pružati kvalitetne bankarske usluge u ugodnom i modernom ambijentu" istakao je direktor Union Banke, Vedran Hadžiahmetovć.

"Upravo je za stanovnike najveće općine u BiH – Novi Grad Sarajevo, ali i svim ostalim u FBiH, atraktivna ponuda Union banke koja se odnosi na stambeno kreditiranje. Ovdje smo fokusirani na mlade ljude koji putem naše banke mogu doći sredstava na osnovu kojih će riješiti svoje stambeno pitanje i to uz fiksnu kamatnu stopu u toku dogovorenog otplatnog perioda", naglasio je direktor Hadžiahmetović.Sredstva iz kreditne linije Union Banke za stambeno kreditiranje mogu se koristiti za kupovinu stambenih jedinica ili kao zamjenski stambeni krediti uz povoljnije uslove kreditiranja. Posebne pogodnosti se nude porodicama koje prvi put rješavaju stambeno pitanje, a kroz dodatne olakšice u vidu umanjenja naknade za obradu kreditnih zahtjeva.

Detaljne informacije o akciji stambenih kredita, kao i ostalim uslugama Union Banke potražite na www.unionbank.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: