Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nit ko nam dolazi nit kome mozemo da idemo.
Promet aviona ili promet avionima ?
A jos interesantnije je zaposljavanje na nasim aerodromima. Zamislite..sad zaposljavati kad i ono radnika sto ima mozes pola kuci poslat. A ja jadan.ni na intervju nemogu doc.
To je bilo za očekivati. Iduća godina će isto biti teška. Turizam nije više ekonomska grana dok se ne smiri situacija, jer starije osobe penzioneri koji preko cjele godine mogu putovati neće više dolaziti u istom broju kao prije. Korona će potrajati i do 5g ako ne i više..
Palo sa 50 letova na 20
Zato ovaj nas trebinjski, radi punom parom ;-)
I ti sto slete su vjerovatno zalutali
Promet aviona? Hm.
prije par dana gledam sarajevski aerodrom dolasci, samo dva bila taj danas, cini mi se Bec i istanbul
Umjesto 3 sada imamo 2 😂😂
A kako su aerodromi u FBIH odgovorili na manji obim poslovanja?! Koliko su ljudi otpustili ili im smanjili plate?! Odgovori su "nikako" i "nijednog". Po tome se vidi da su aerodromi u FBIH uhljebljeničke firme na budžetu, tj primaju platu od naših para, a ništa ne rade. Nemaju nikakav plan kako odgovoriti ovoj situaciji, jer im je svejedno sve dok plata liježe, a ako dođe neko i kaže da ne može tako, oni će u štrajk i kukati kako su obespravljeni
@kolorit Smanjene su plate na sarajevskom 30% plus pola radnika je na čekanju.
ko kad je i bilo nekog prometa prije ,al hajde,nek se nesto pise ,vidjela zaba da se konji kuju pa digla i ona nogu
Daj Boze da je samo 64%. Banja Luka i Mostar ne leti nista, a uskoro i Tuzla.