{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Proljetni popusti sa MasterCard i Maestro karticama UniCredit Bank

21.4.2015. u 15:41
1
Proljetni popusti sa MasterCard i Maestro karticama UniCredit Bank
1
UniCredit Bank i MasterCrad su u suradnji sa odabranim ekskluzivnim partnerima u okviru svoje proljetne kampanje “Popusti cvjetaju u proljeće” osigurali super popuste u preko 300 popularnih trgovina najboljih brendova na bh. tržištu.
Popuste u iznosu od 5 posto do 10 posto mogu ostvariti svi korisnici Maestro i MasterCard kartica UniCredit Bank u periodu od 15.04. do 15.06.2015. na sljedećim prodajnim mjestima: CM – Cosmetic market, Prima Sport, Planika, Peko, Astra, Borovo, Bellissima, Alma Ras, Gerry Weber, Mango, Okaidi, Camel Active, Centra, Naš dom, Galeb, Techno Shop i ComTrade Shop.

Pravo na popust imaju svi korisnici Maestro, MasterCard International, MasterCard revolving te Zlatnih MasterCard kartica UniCredit Banke, prilikom svake jednokratne transakcije kupovine, bez obzira na iznos transakcije.

UniCredit Bank i MasterCard nagrađuju lojalnost svojih klijenata omogućavajući im popuste kod svojih ekskluzivnih partnera za sve proljetne potrebe, bilo da se radi o novim tehničkim uređajima, novoj odjeći i obući, kozmetici ili sportskoj opremi.

U PrimaSportu, CM-u i Belissimi osigurano je 10 posto popusta na cjelokupan prodajni asortiman na svim prodajnim mjestima u BiH. 10 posto popusta na cjelokupni prodajni asortiman osigurano je i u ComTrade Shopu na prodajnim mjestima u Sarajevu, Tuzli i Banja Luci. U Techno Shopu popust iznosi također 10 posto na cjelokupni LG asortiman na prodajnim mjestima u Sarajevu (TC Mercator, Ložionička 16 i Stup, Nikole Šopa 37), Zenici, Visokom, Tuzli, Mostaru, Bihaću, Banja Luci, Orašju i Brčkom. Popust od 5 posto osiguran je i u trgovinama Astra, Borovo, Mango, Gery Weber, Okaidi, Camel Active, Centra, Naš dom i Galeb na cjelokupan prodajni asortiman na svim prodajnim mjestima u BiH. Popust u iznosu od 5 posto na cjelokupan prodajni asortiman vrijedi i u Planici i Peku na svim prodajnim mjestima u Federaciji BiH, dok je u Almi Ras osiguran popust od 7 posto također na cjelokupan prodajni asortiman na svim prodajnim mjestima u BiH.

Više informacija o proljetnoj kampanji moguće je dobiti u poslovnicama UniCredit Bank, putem besplatnog info telefona 080 081 051, info adrese: [email protected] ili web stranice www.unicreditbank.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: