Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potkrala se greška u tekstu, to nije Bosanski Brod nego samo Brod
ma sta ce vam gasovod ,dovoljno je da se prikljucite na mileta analca jer covjek moze proizvesti sasvim dovoljno gasa da se grijete svu zimu :).
pravi ti svoje gasovode al na svojoj zemlji a ne u BiH
Lažne informacije u svrhu čega ? I to bi trebao finansirati ko ?
Treba im pustiti da prave ali dogovoriti izgradnju od B.Broda do Zenice. Onaj koji ima ek.opravdanost će prevladati, a već se sad vidi ko posjeduje studije opravdanosti. Ko hoće da baca pare nek baca. Nekakvi pijačari iz Laktaša izgleda imaju para za bacanje.
Ne znam sta nije jasno ovima iz FBiH?! RS samo zelli da ima u tom delu svoju mrezu koja nece zavisiti od toga da li ce ljiljani imati para da placaju gas ili ne... I da nam sutra zavrcu gas zbog \"ljiljana\"... Vi pravite svoje gasovode mi cemo svoje ne vidim u cemu je problem?!
Ma ako je firma iz Laktasa onda nema sta oni da pokazuju, to je tako jer Mile tako kaze i nema druge.