Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da im je zlatna nafta i ne znam koliko ispod cijene ne bih od njih uzimao. kad se samo sjetim svih blokiranja silnih rezolucija u ratu u UN-u koje su direktno uticale na nasu zemlju. Zato, ko vas jebe pocrkajte sad sto se mene tice.
Rusija i Venecuela, stare komunjare, su dokaz da ne znaju kako se upravlja prirodnim bogatstvima. Ko ih ima mora misliti da ih kad-tad nece biti i mora investirati novac u nove tehnologije i u novi biznis. Zasto se Emirati i Katar ne zale na pad cijene nafte? Zato sto nisu vise toliko ovisni o nafti, jer im se standard sad zasniva na turizmu, trgovini i avio-saboracaju. DRAGI RUSI: da ste pametni, investirali bi u ekonomiju, a ne u naoruzanje. Vi niste ni EU, ni SAD da to sebi mozete priustiti.
Nikad Rusi nisu ekonomijom dobro baratali...
Hvala doktore, evo ja u ime Rusa Vam prinosim ogromnu zahvalnost za vaše sugestije, smatram da već od sutra zahvaljujući Vašoj svjetloj glavi, ruska ekonomija će nezadrživo da krene naprijed. Au kakva pamet!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ERDOGAN SE ČITA BEZ GLASA G U TURSKOM JEZIKU, ZNAČI ERDOAN.
Moar votka plx
mislim, nasikiro sam se..
Grupa neka se zove: "Pomozimo malom gaspromu"
Hoce se oni zahebavat sa bankarsko-naftaskim silama...
@ sve normalne komentatore zasto se upustate u diskusiju i prepucavanje sa fasistima, samo otpadu dajete prostor za prisipanje fasizma i glupost. Treba ih samo potpuno ignorisati. Zaboraviti.
Što se mene tiče, nek i propadnu vala. Ne treba nam njihovo rusko smeće.
ČUJ GAZPROMU SMANJEN PROFIT ...PA OVDJE TAČNO KLIX TRAŽI JOŠ JEDAN POTRES...E MOJ KLIX PA DABOGDA DA PREŽIVITE
zanimljivo je gledati kako bosnjaci kmece zbog rusa :)))....zar vi ne shvatate da ce vas babo erdoan izvuci za usi ako ne budete dobri :)))....glupe bosnje
ERDOGAN MISLIŠ???? A ZAŠTO BI KADA JE I ERDOGAN UZ BRATSKU RUSIJU ...JEBHAO TI SVE SVOJE NEUPUĆENO !!!!!
gazprom na aparatima
MAMA TI (NE BILA) NA APARATIMA !
sad kad vidiš na gazprom pumpama po BiH opet mjenjaju reklamu. jes ih ukleo haman onaj prvi kopex kako ih proda nema niko nafake.
Pa valjda ako se reklama mjenja onda i firma ide fajront.
samo po džepu braćo ameri...samo po džepu. kad ne budu za vodke imali tad će biti manji od makova zrna :)
Boli ih neka stvar, potpisali su sa Kinezima (ekonomska sila br.1), tako da ne mogu propasti. To što se nafta i plin trguje uglavnom dolarima, pa eurima, u zadnje vrijeme se trguje zlatom i ostalim resursima.
Ti zaboravljas da je Kina ekonomska sila samo zato sto tamo djeluju sve europske i americke kompanije? KINU DIKTIRA ZAPAD I TO SE ZNA. A oni su samo sa Rusijom potpisali ugovor. Za gradnju potrebnih gasovoda su potrebene gotovo 2 decenije.
Tko je koga prvo pozvao? Nakon što je Britanija vratila Hong Kong Kini, ostavili su ga kakav jest, proučavali kapitalizam kako djeluje i onda najbolji dio (za ekonomski rast) implementirali u ostatak zemlje i sad je Kina sve osim komunističke zemlje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zna amer kako ce shebati bacusku. ovaj gazprom je jedino jos sto donekle drzi rusiju zivom. jedino ako ih ne spasi onaj YotaPhone bwuahaha... ma da Bog da se si medjusobno porokali