Transparency International BiH
0
'Prodaja NIRS-a izgleda kao pranje novca'
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eskalibure bolje ti je da si ostao u kamenu iz kojeg si i izašao.
Transparency International BiH je plaćen da lobira u korist Amerike.Zato drvlje i kamenje na Dodika i vladu RS.Američki agenti u BiH mogu samo da tužno gledaju.Da je američka strana kupila rafineriju Brod ne bi a progovorili nego to pozdravili.Zato Svu RS treba uzduž i poprijeko staviti na raspolaganje Rusiji,da ovi još više kipte od bijesa.
Interesantno da se niko nije oglasio kad je rafinerija prodata nekoj bezveze firmi iz beca koja tamo ima samo jednu kancelariju, a sada kad rafinerija radi i zaposljava nove radnike ne pase im. Dosadni su vise..
E ovi TI su hablecine kakvih nema nigdje. Ne samo da rade za ko zna cije interese nego se i sami bave kriminalnim radnjama (koje naravno niko ne pominje). Pogledajte cime se oni bave insinuacijama, mogucim inemogucim kombinacijama, najavama zemljotresa, sudjenja i slicno. Komedija. Jos jedna od organizacija koja direktno radi na rusenju BiH. Prica zavrsena.
kukala im majka...sta pocinise.
Transperancy International BiH... Je li plaćaju po brzini klikova pa ne čitate vijesti prije \"submit-a\"?
a kako izgleda prodaja energopetrola, zeljezare, neretve, aluminijuma, etc, etc... kao dobrotvorna akcija? :)