Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sluzi da navuce siromasne da budu jos siromasniji, prividna imovina, mnogi su izgubiuli u prvo valu izguubit ce opet, jedina sigurna investicija na planeti je ZLATO, nadam se da sam vas prosvjetlio.
Najsigurnija imovina je stan, zlato, srebro i sve ono sto je vidljivo i opipljivo.
Ako je neko kupio btc u prvom talasu maksimalne cene i zadrzao do danas imao bi skoro duplo od svoje tadasnje investicije od pre 3 godine ako se ne varam. Gde i kako mozes zaraditi duplo od investicije za tako kratko vreme?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aferim bitcoin prava prilika za zaraditi, evo u nas u romskom naselju Bišće Polje kod Mostara znam bar jedno 10 ljudi koji su investirali u Bitcoin , npr. moja komšnica Razija struka joj je reciklaža tj. skuplja karton na Mostarskoj deponiji, krajem 2015 kupila 30 bitcoina za 18000 maraka, neki dan ih prodala 1,4 miliona marka a i Nazim koji se inače bavi popravljanem kišobrana i oštrenjem noževa isto uzeo para nenormalno na bitcoinu.
Sto bi ti neko ovdje objašnjavao sta je blockchain ili btc. Izguglas sam sebi i ako mozes skontas sta je sta i tjt. Neces sad kurs na klixu završavati.
Digitalna valuta je do prije dvije sedmice vrijedila više od 20.000 dolara, a danas je ponovo dostigla rekordnu vrijednost od 28.599,99 dolara, što predstavlja rast od čak 295 posto - gdje ovaj matematiku ucio
Kad je mene 2008 taksista pitao za ulaganje u burzu znao sam da je to kraj. Ta vrsta ulaganja nije za obicne ljude jer oni uvijek zavrse kao ovce za sisanje
I čeka se da postane masovno da se napravi zajeb. Baš takve konstrukcije kao "ulazu i automehaničari i doktori" , kupuje i staro i mlado, od 6 do 66 godina, i bogat i sirot....otkrivaju zaheb u najavi.
Najbolji je dušek štek.
Koja budala bi ulozila u nesto cemu se vrijednost tako mijenja. Nikad ne znas koliko,ces imati ujutro kada se probudis. Odnosno, bolje euro u dzepu nego bitcoin ma grani.
Ja sam kupio 2 bitkoina prije 3 godine za oko 800km svaki. Nakon pola godine ih prodam za po 1200 svaki. Pare su mi legle na račun iste sekunde kad sam kliknuo prodaj-dugmić. Najgore je to što mi pare nisu trebale hitno. Da sam sačekao sad bih imao rješenu sigurnu budućnost. Mislio sam opet kupiti ali cjena se za 1 bitkoin nije spuštala ispod 10000km. Ako imaš viška para, imaš videe na YT pa rizikni. Rizik je neznatan u odnosu na potencijal.
Ja cijenim samo stručne komentare tastatura-ratnika. (I smijem se.)
Isplati se ljudima koji su poceli s tim prije par godina, a sada bukvalno ukoliko zelis napredak iskezi cca 20 000 KM, da bi za tu godinu bio u plusu nekih cca 5000KM. A kartica ni za lijeka...
imam 0.00066 btc ~ 18$ za prodati
kad se satoshi vrati i pokupi vam svu lovu HAHAHAHAH
Problem je sto je to virtuelno, ulozis a ne znas ni u sta si ulozio ni hoce li se isplatiti, osim ako nisi ekspert u toj oblasti a takvih ovdje nema
Covjece sli odes sa stikom na kojem je tvoj wallet ubacis u bankomat i izbacis pare najblizi je zagreb!!!!
Next year at this time, we will be millionaires!
E pa kasno je sad... Nece Bitcoin toliko dugo da se zadrzi na ovoj razini, desice se kolaps kao i 2017. ... Moguce je da raste jos, dok je dolar slab, ali cim ojaca dolar, Bitcoin ce oslabiti....
Pravilo je samo jedno: ako razmišljate o ulaganju u bilo šta, uložite samo onoliko koliko ste spremni izgubiti.