Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WOW hahahahahhha je l se vi za.eba.vate????? Ziva istina, apsolutno priznajem, crno trziste bi moralo biti unisteno, no.... Sta je sve moglo biti izgradjeno i obnovljeno novcem od siiiilnih donacija, a potom sredstvima MMF-a - da niste pokrali Boga oca!!!!!!!!
@kica odakciza je do sad skupljeno i 11 miliona
Poskupite ih jos mater vam jebbem! Uskladite sve sa EU osim plata, opet vam mater jebbem!
Nije sporno da treba ukinut crno trziste, ali sta je napravljeno od novca koji je prikupljen od akciza. Pa neki dan se Bakir fali kako su povecali prihod od poreza (milijardu ako se ne varam), a ne fali se sta je od toga napravljeno.
Sta bi sve moglo biti izgradjeno da politicari rade na jacanju ekonomije I smanjenju kriminala uuuuu BiH bi bila lasvegas. Il recimo da su plate minimalne 1000 eura uuu. Ne pricajte I ne pravite glupe clanke Kad ce Crno trziste sve biti jace jer je to tako tamo gdje su male plate I velik kriminal!
Bolje i na crnom trzisru nego u dzepovima uhljeba i politicara. Ovu drzavu treba krasti svaki radni covjek koliko god moze jer drzava ti ne daje nista. Gleda samo kako da te oguli
a sta bi moglo biti tek izgradjeno novcem akciza od goriva, zato od dobrinje do grada vozimo veleslalom. malo dajemo na akcize, dignite nam jos da brze odemo
Treba se drzava boriti da se pusenje smanji i to zakonima ko i svugdje na svjetu. Izbacjti pusace van objekata, unistiti crno trziste i novac od akciza usmjeriti u zdravstvo.
Imamo mi i akcize na gorivo pa ništa nije izgrađeno!!!
Cisti dokaz da je vlada umjesana u sve moguce mafijaske vode
od 850 miliona od akciza na cigarete 2018 ne daju ni 5% za tesko bolesne ljude sto je nesto ok 45 miliona. Pomozite to sa svim ovim godinama. KOliko se moglo spasiti ljudi. Sa ovim akcizama od cigareta moglo se izgraditi za 5 godina bolnica i zdravstvenih ustanova i kupiti aparata najboljih na trzistu koje ni njemacka nema . Banditi
Narod se snalazi kako umije i zna .Pusit mora jer jedino mu je to ostalo i kupuje duhanke jer moze kupit gotovo 3 umjesto jedne koju oni prodaju.Kako su krenuli posto ovaj narod ko kakve ovce samo bleji i gleda.Ne bih se iznenadio da osvanemo sa porezom na zrak koji disemo.
@Pravda100 Mozete li objasniti sta mislite pod tim da je ‘’narodu jedino to ostalo’’?
Potrosili sve sto su mogli potrosit pa sad treba i zapusiti usta koja su oni napravili gladnim.Da nema crnog trzista u svemu ovaj narod koji osta u jadnom i truhlom sistemu crko bi od gladi.Trguje na sitno pola marke marku i trn su oku.A oni sto rade na milion dva to nista.
bolje i crno trziste nego da novac potrosi politicka banda
Ovaj clanak je glup na vise nivoa. Nije navedeno ko je ustanovio gubitak i na osnvu kojih podataka - izvor: neko iz stranke, podaci: pa tolko nam fali. Ni jedan projekt se ne financira iz poreskih priliva - zar ima jos neko ko vjeruje u gluposti ovog tipa? Izgradnja termoelektrane je superstrukturno samoubistvo - nek umre ko nije do sad umro! Vise grupa ima interes za povecanje akciza - majstore novinare, pocni od spiska uvoznika duhana, imal offshore firmi dje?
Stanovi zna SDA šta je milijarda
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
A kad bi se ovom novcu pridodao POKRADENI NOVAC , IMALI BI BAR PET PUTA VIŠE!