Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranci su u ovom slučaju Hrvati. To se vidi po navedenim graničnim prelazima. Njihov PDV je jako visok, tako da bi im bilo jeftinije čak i kad im se ne bi na granici vraćao PDV, a ovako je prejeftino.
"Aliibaba ja sam rodjena na Marin Dvoru ti vjerovatno Focak pa si tako pametntan s tim kartonskim kutijama zbog takvih Bosnjaka se i stidim ako se sjecas fudbalera iz Pristine Vokri garant ti je nesto u rodu .
@SekaApoteka - šta ti laprdaš?
I JOŠ TOLIKO 3X ŠTO NIJE PRIJAVLJENO NITI EVIDENTIRANO.
Jesu glupi ovi moji Bosnjaci dodje mi da se prekstim ko Emir Kusturica i Mesa Selimovic sve plaho pametno u nas se noge uhvatilo.
@SekaApoteka ne treba da se krstis. I kusturica se samo vratio korjenima . Ciganskm korjenima. Kusturica je firaun sa gorice u djetinjstvu im glavna zabava bila hodanje u kartonskim kutijama.vidis da mu je to u svakom filmu obavezna scena. Za kusturicu svi znaju da je firaun odlaskom u srbiju vise nije morao da to krije jer se nalazi među svojim.
@BotDetektor3000 Nisam rekao da mrzim cigane. Ali su neradnici brate.
Mi smo Trst za susjede 😎
@Memo1beg Onda smo Njemacka za Svicarce ejr Svicarci idu u Njemacku da kupuju jeftiniju odjecu, hranu, obucu...
Dođu iz Hrvatske i Crne Gore da kupuju u BiH jer je jeftinije i jos im vrati PDV, malo sutra
kupujem i ja kod njih bez poreza sasvim legitimno