Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li to onaj što ima par kafana u Sarajevu??? a sad je i zubar??? da nije i astronaut????
Izvoli ti završi stomatologiju, budi bolji doktor, da vidiš što je lahko...
Mene je ovaj degen koštao 2 zuba. Nakon "liječenja" došlo je do komplikacija koje se nisu trebale dogoditi, jer se nije držao procedura. Bilo je to prije par godina. Da sam ove pameti tužio bih ga.
jos samo da stave cijene i super bi bilo 😁
e jesi levat pa ne možeš podnijeti kritiku,hajde idi prodaji baklave
Ljudi su pravi biznismeni i znaju oko marketinga a nas Bošnjak klasično daj mu skupo i daj mu u vatri da sjedi da je cool u raji a kvalitet nikakav al parola ima se moze se sve dok je ovaca neće falit vune
divi mu trebe stare ti? Nista mala plavusica???
krenulo ih pravo
Zašto ovo promovišete? Koliko građana Sarajeva može koristiti njihove usluge: advokati, političari, estradni radnici...? To je privatna oridinacija , usluge za superbogate, nije to uspjeh javnog zdravstva, lična promocija i lični uspjeh , od koga koristi imaju samo bogataši ! Fuuujjj !!!
stomatologija,misliš onaj fax što nema testa,nego platiš 8000 KM i studiras?!?!?!? luksuz bogatih i glupih!!
Samo izvoli, budi i ti doktor, možda i skontaš nešto iz ovog teksta, samo izvoli, he, he, he...
Ni jedan ni drugi, oni su baš giganti. Ali ne žalim se, kad je najlošiji dan budu bar dva vađenja i dvije plombice, oko 2 sata posla, pa stignem i prćkat po Klixu. A kad naleti protetika, pa još fiksna...
Koliko su samo ogromne cijene usluga kod ovog Bičakića (najmanje duplo nego kod nasjkupljeg) pa se pitam da li on plaća adekvatan porez jer svi znamo da ima posla peko glae. Sumnjam boga mi i on muti.
Mene je ovaj degen koštao 2 zuba. Nakon "liječenja" došlo je do komplikacija koje se nisu trebale dogoditi, jer se nije držao procedura. Bilo je to prije par godina. Da sam ove pameti tužio bih ga.
Izvoli ti završi stomatologiju, budi bolji doktor, da vidiš što je lahko...
@gdjica_zlica osim mozda vas frizerki
Zlico, nije ni tebi zabranjeno, upiši stomatologiju, a kad završiš nemoj biti kompleksaš. Za početak nauči da zubari ne postoje od prestanka sa radom Zubarske škole 60tih godina prošlog vijeka, a danas ti zube popravljaju ljekari sa položenom Hipokratovom zakletvom, piše ti u tekstu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zubari u svedskoj komentarisuci zube kod jedne zene su rekli da su prvi put vidjeli zube uradjene kako treba u inostranstvu, a uradjeni su upravo kod bicakcica..nije ovo nikakva reklama vec fakta
@hibe cuj "uradjeno kako treba"... milion stomatologa u evropi, al samo bicakcic zna uradi protezu...
@stu den nije rijec o protezi a u bosni ima stomatologa tona a ovo jeste moderna ordinacija i tu se ugradjuju zubi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast kolegama.
Sve pohvale za cjelokupni tim ordinacije "Bicakcic" koja na ovaj nacin osigurava da se i pacijentima u BiH pruzaju najsofisticiranije stomatoloske usluge.