Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAZA PREUZIMA !!
Ne moze preuzeti ako ne spuste cijenu, maza je dobra ali ukusom jos nije na razini nutele a cijena je u nekoliko feningi, potrosaci traze alternativu ali cjenovno a tu je pranuti i takovo eurokrem u prednosti.
nista od maze, kad prode pocetni hype nece se prodavati ni 20% od sadasnjeg nivoa. realno je preskupa, a mozemo pricati sta hocemo, kvaliteta i okus su ispod nutellinog, a cijena skoro ista. marketinske trikove o postotku ljesnjaka i "zdravijoj" varijanti namaza neka okace macku o rep....trazi se ukus i cijena, a kvalitet nemaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
koji marketinski trik. kao brinu se o kvalitetu a nutela cisti preradjeni secer/otrov
Ti da si se rodio prije 1000 godina imali bi još jednu religiju, a ti bi bio poslanik.
Ova maza bi mogla biti ozbiljna prica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mazimo Mazu, a lizimo Pizzu
Ma ne jedem ovo, samo domace ponekad.
Mazu kupujem iako je cijena ista ili jeftinija ili skuplja od Nutelle za 5 ili 10 pfeninga.
Najbolji krem namaz je Maza, definitivno. Probao sam sve vrste kremova, i Eurokrem Takovo, i Nutellu, i Lino, i Waltz i Choco milk ali je Maza bolja od svih navedenih.
jesi probo pranuti prijetelju ?
@silverdoom jesam probo prnuti
Prijedlog broj 2 megle kajmak sa džemom od breskve ili marelica na domaći hljeb + bijela kafa i nećeš pomisliti na nutellu.
Domaći pekmez od šljiva sa pravim kajmakom i domaćim hljebom i nutella bi se odmah urušila od nemoći.
Da samo znate koje se sve inozemno smeće prodaje po BiH,ne bih ga ni pogledali.
chuj ne bih ga probali. bih se koristi za 1. lice jednine seljachino
Uzmam MAZU ,jer je domaća,a bogami dobar i kvalitet.Samo ekonomski patriotizam može pomoći Bosni u daljem razvoju.Kupujmo DOMAĆE.
Samo do original Nutelle WC miriši hahaha
Čuo sam da je Nutella namijenjena za tržište BiH znatno lošijeg kvaliteta od one namijenjene za italijansko tržište. Može li neko ko je probao obije to potvrditi ili demantovati?
Jeo Nutellu iz Italije, Njemačke i BiH i nisam osjetio nikakvu razliku. Ali sam jeo Nutellu iz Turske koja je fantastična, upravo ono što se od Nutelle očekuje. Mazu neću ni komentarisati jer je žešća ubleha, kao da porediš Vispak i Kinder čokoladu!
placem od tuge i brige
ima lino lada :)
Smece,pa bolja je nasa Maza.
Nutella je slicna nasem majstoru koji na 10 kila mesa stavi 5 kila sode bikarbone i kaze moj cevap zakon
au fak, daj apaurin. ova vijest se tesko podnosi!
Maza pomela nutelu