dostavite svoj cv
42

Privredna banka Sarajevo otvara vrata novim članovima tima

PBS traži osobe koje će pojačati njihov tim
PBS traži osobe koje će pojačati njihov tim
Biti zaposlenik Privredne banke Sarajevo znači biti stručan u svom području, usmjeren na ciljeve, odgovoran u obavljanju radnih zadataka i spreman na rad u dinamičnom timu.

Nude vam priliku za profesionalni razvoj i napredovanje u stimulativnom radnom okruženju, gdje su ključni elementi poslovanja kontinuirana podrška i mogućnost za lični rast.

Pružaju priliku za kvalitetnu obuku mladih pojedinaca, koji još uvijek nisu stekli radno iskustvo, a koji imaju želju za profesionalnim razvojem unutar bankarskog sektora.

Misija Privredne banke Sarajevo d.d. Sarajevo je biti transparentna i proaktivna domaća banka, koja pruža vrhunske bankarske usluge po atraktivnim cijenama, te svojim efikasnim i kvalitetnim radom želi postići visok stepen zadovoljstva za svoje klijente, zaposlenike, dioničare, te pridonijeti razvoju lokalne zajednice u kojoj djeluje. U skladu sa ovim tražimo ambiciozne pojedince koji su spremni da svojim znanjem, iskustvom i entuzijazmom doprinesu našem timu i podrže nas u ostvarivanju zajedničkih ciljeva.

Ne propustite priliku da zajedno gradimo bolju budućnost za nas i naše klijente. Pridružite se Privrednoj Banci Sarajevo i ostvarite svoje karijerne ambicije!

Ukoliko vam ovo zvuči interesantno, pozivamo Vas da dostavite CV na e-mail: [email protected].

Za više informacija posjetite i našu web stranicu https://www.pbs.ba/.