Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...moje preduzetje raspolaže sa ogromne mogućnosti...otju da sarađujem a imam i s čega...imam kadrovi ,imam planovi,imam projekti...sve sve sve .........al nemaM KAPITAL
Ovi imaju kupljen redovni termin na klixu. Dobro će bit ako se ne ugase u ovoj godini.
Kako je to biti zgoljavi balijac... I zasto si pakostan i zavidan na tudji uspjeh?!? Pa nisu svi nesposobni kao vi...
Moja firma... Veliki poslodavac i glavni poslovni partner za mnoge prevoznike iz Federacije,posebno za DMDE iz Klokotnice cijih 40-50 razvozi nase proizvode!
sve je to ok ali toliko su unistili tu mocnu firmu da ce trebati decenija da stane na svoje noge.....nije mi jasno zasto je pdp i sds tako jako zeljeli da ta firma propadne....samo zahvaljujuci dodiku uspijo ju je sacuvati bar zasad ako je dusmani opet ne opkole :)
uspio - bez slova J
sikter :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
amin aluminije
Mašala.