Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke djevojkama što su se odvažile na ovaj korak. Iako ja ne vidim ništa novo u uzgoju pčela, sadnji cvijeća i prodaji povrća. Ali, dovoljno je da imaju hrabrosti i volhe da same pokušaju zaraditi. Sretno!
Ehh druže, o pčelama nemam pojma, ali iz iskustva govorim, da znaš kakve su pare u sadnji/prodaji cvijeća i povrća, mislim da bi se počeo baviti tim poslom.
I moja je prnana kopala krompir, sadila grah, mrkvu ,...
Ihihij
bravo cure! samo naprijed!
Ma sta bravo ba... Procitaj tekst. Inzinjer poljoprivrede (dakle ima fakultet za to a nezaposlena), apsolvent takodje poljoprivrede i jos jedna za koju ne navode obrazovanje... Zavrsile PRAKSU. Tj. Neko je dao pare, kako razumijem gore USAID, da ih firma kao obuci za rad... i to je to. Sad mogu dalje na biro. USAID finansira projekat u blesavoj americkoj ubijedjenosti da samo treba ukloniti to neko ogranicenje slobode-od (freedom from) - i dalje ce se sve samo od sebe ustrojiti.
@wildbillklixon97 Ne kontaju da upumpavanjem novca u korumpiran sistem samo (p)odrzavaju korupciju. Mozda im nakon Trumpa krene dolaziti u guzicu da fizicka sloboda i "prava" ideologija nisu recept za uspjeh dok god u lancu imas ljude koji sve vide samo kao priliku kako da izigraju sistem. No sumnjam. To bi onda znacilo da je i sva americka prica o slobodi i patriotizmu, orlovima i zastavama - laz. Land of the free? FROM what? TO do what?
Sve dok nam je glavni biznis uspjeh plastenik nema od nas nista.
Bravo. Znate gdje vam je mjesto i to podržavam.
da bude ukusnija hrana iz domaće kuhinje