Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve pohvale za Zeljeznice FBiH i da nam budete jos bolji! Zeljeznicar za zivot cijeli!
upravo tako, najlakše je pljuvati. Neznamo ni svoj uspjeh, koliko god malen bio, cijeniti.
@GlassNaroda jel vi svi iz sda ovako ko ti lažete
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eto kako se moze, par kilometara nove elektro pruge i malo bolji menadzment sa boljim vozom i eto. a tek kada bude kako treba . Kada se izgrade pruge brze a en ove 40 kms prosjek.
treba sva sela i gradove povezati željeznicom.živio sam u nizozemskoj .tamo je sve povezano sa željeznicom i skoro vrlo malo voze auta.
predizborno gadjanje ciframa! koliko su zeljeznice jos duzne?
A radi vam danima jedan salter... sramota...
spinovi predizborni uz velike gubitke...evo veceras smo culi vijest na ftv o tuzlanskom aerodromu...svaki dan ste nam pisali kako obara rekorde....a veceras kazu da federacija,kanton i grad aerodromu svakog mjeseca daju 8 miliona subvencija da bi mogao poslovati...plus toga revizori su uocili velike kriminalne radnje....ako tuzli dajete 8 miliona koliko cete morati davati mostaru ili bihacu?...a o vlasicu da ne govorim....:)
Tuzla je i zaradila te pare. Ionako se sve slijeze u Sa, zasluzili su i drugi gradovi dio novca. Dok trujete TK i ubirete lovu u Sa, red je malo da se koja markica da drugim gradovima, ne samo Sarajevu. Jos se planira dodatni blok za TE Tz. Divota od zivota.
srbendo ti na traktor i lagano
svaka čast .život se budi kao nekad.
prevezli bi i 200 hiljada da vam voznja sarajevo bihac ne traje 11 sati
Izvinite, ali koji željeznički putnički saobraćaj? da li ijedan voz vozi preko granice (valjda jedan za Zagreb)? da li ste normalni kad ovo pišete? Sjetite se kako je bilo prije... imalo je smisla postojanje željezničke stanice koja je bila jedna od najljepših ...Jako su se ljudi zaželjeli putovati vozom, ali malo dalje od Kaknja
Još samo da ste rekli da su 90 posto tih putnika migranti, i da je najopterećenija linija prema USK, pa da vam podaci budu prilično zaokruženi. Kladim se da i Centrotrans također bilježi rekordne rezultate u unutrašnjem prevozu.....
dovoljno je uvesti jos jednu liniju na postojecu,..i skok je 100% koga vi levatite
Ovi što više voze više gube.
pola marke sa litre goriva pa trebaju da imaju sve novo i da pjevaju.
Od oktobra ponovo pada na nulu
bravo
Jos da tete na salteru u 21.-om stoljecu znaju guknuti i koji strani jezik....