Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti, drugovi.carice, kad si toliko pametan te da se ovo prduzecevise i nespominje, ispane da bi po tvom misljenju svi radnici trebali da idu kuci, pricas o nekakvim milionima, pa kad toliko znas sto to prvo ne pitas Bicakcica koji je kao premijer na sve nacine gledao da unisti zeljeznicu prevozeci iz Ploca svojim kamionima svu robu koja je dolazila u tu luku, pa onda do njega Brankovica, onda posle Brankovica pitaj Narcis Dzumhura i "poslednjeg" , neracunajuci trenutnog direktora ZFBiH, Nedzada Osmanagica gdje su oni "trosili ili sklanjali" te milione koje ti spominjes.
Nebitan podatak za ovo preduzece. Bitna je samo jedna stvar: dobit ili gubitak. Ubjedjen sam da je kod ovog preduzeca situacija takva da sto vise tereta i putnika prevezu, da je i gubitak veci.
Postani i ti dio internet senzacije! Erepublik je igra gdje ti kao pojedinac možes biti vojnik, političar ili ekonomista. Bori se za svoju državu, vodi svoju stranku ili postani milioner. eBosna i Hercegovina se dugo bori protiv eSrbskih snaga i treba nam vaša pomoć da ih nadjačamo i osvojimo čitav svijet. Prijavite se sada preko ovog linka goo.gl/nLBsYS i postanite dio Bosanske Erepublik zajednice.
Zbog ne uplaćenih doprinosa zaposlenim u zadnjih 10 godina u iznosu od 150.000.000 KM i umanjenje kapitala od 600.000.000 KM i duga po drugim osnovama od 900.000.000 KM koja budala spominje ovo preduzeće.
Da ste na svaki kg dobili 1KM sad bi imali 4.2miliona KM - taman da isplatite ljudima plate i ostane vam još.
Ustvari se prevezlo oko 8 miliona tona, ali su prikazana 4 miliona! Vjerovatno :/
Užas za ukidanje voza do Budimpešte. Tamo se moglo za 90 KM povratna a iz Budimpešte si mogao vozom u bilo koji grad Europe. Veliki minus.