Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Smo Željini - Željo Je Naš
pored svojih radnika koji mogu uredno vršiti opravku tih vagona čemu onda potreba za prijemom 60-70 novih radnika i još obnavljati radionu...još jedan dokaz da neko hoće da povali željeznicu jer još koju godinu dugovi će biti veći od vrijednosti same željeznice...
milina...treba ojačati željeznice...špijunski uticaji iz susjednih zemalja uz pomoć špijuna u našim institucijama su razvalili mnoge fabrike..i poslije rata, kada su granate njihove prestale padati...i cude se sto nismo razvijeni, podsmijavaju, a samo im Beograd bio malo bombardovan...koliko bi prosperitetni bili da nije spijuna ovih navedenih i tih njihovih granata...bice aBd...malo po malo... :)
Tu znaci 30 radnika, Bake providjaj za još 99970.