Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar regres nije visak neto dobiti??? Kod nas regres ide i ko je na budzetu i ko posluje negativno. Sve naopako.
Najveći porezni dužnik a gledaj života... Što je Aluminij HDZ to su željeznice za SDA...
Plata za sta? Kakvi su nam to vozovi i koliko dnevno voze? Plata im veca od doktora, inzinjera....gdje prestaje logika pocinje Bosna!
e čuj 100-150km ahshah
uredu za regres da prave dobit a ovako nije, pa imaju monopolo pobogu
Regres netreba davati ni jednom radniku ako svi nemogu isti dobiti !
Zamolite sluzbenike u željezničkom putnom daobraćaju,neka uredno naplaćuju karte,a ne da uzimaju ispod ruke polovične iznose u džep.Pored toga,mašinovođe da ne zaustavljaju vozove pored dostupnih restorana,u kojima preuzimaju pečenje i ostale delicije,dok jadni putnici gladni čekaju iste,zbog kojih kasne linije,l.p
NESPOSOBNI PARAZITSKI UHLJEBI!!! Ne znaju ni očistiti talgo-vozove, nisu u stanju da se pridržavaju vlastitog reda vožnje, a kanoli6šta drugo! Ovaj REGRES JE UVREDA INTELIGENCIJE GRAĐANA!
Stanice im se usmrdile, liftovi na stanicama u 21.vijeku ne rade (!), mostovi im se radpadaju itd itd. ŠTA RADI TIH 3.000 UHLJEBA SVAKI DAN PO 8 SATI?!?! OVO JE ZAHEBAVANJE GRAĐANA
Kupovanje glasova. Firma u velikim problemima, najveci porezni duznik i sad ih nagrađujete? Naravno iz mog dzepa i dzepa privrednika.
Zašto se ne poveća plata i radnicima iz BH Pošte,ljudi rade u istoj zgradi,imaju i previše posla,pored malih plata,manjak je radnika. Što se i njima ne poveća satnica,bar to?
Jbga nisu SDA glasaci
gledaj lopova nesposobnih, a vamo sto orelazi preko pruge nemaju signalizaciju u Vogosci na 3 mjesta i masinovodza svira ko nenormalan ko da prolazi korz ne naseljeno, ugrozen saobracaj , a vamo plate sebi povecavaju
Zasto?