Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo naftasi dizite cijene po marku oma
A to sto je mjesec prije pojeftinila za pola nema veze.
Cijena ne može "poskupiti".
Nafta je poskupila ili je cijena viša! Lektore radi svoj posao, nauči novinare pravopisu
naftaši = lopovi Jedini razlog zašto se nafta ne vozi željeznicom je naftaški lobi, koji tako ne bi mogao švercovati gorivo.
Neko iz mase prdnuo. Cijena nafte raste... samo traze bezveze razlog
Od naših naftaša nema većih lopova. Monopolisti koji nam doslovce otimaju pare na pumpama prodajući gorivo putem dogovorenih cijena između sebe. A te pare što nam godišnje otmu u stotinama miliona KM polažu u Švicu na račune i ništa u zemlju ne vraćaju!
Kakva crna drzava?. Ko od ovih privatnih naftasa daje fiskalni racun svaki put kad natoci. Ne prijavljuju ni 10%... svaka drzava uzima svoj dio sto ne bi i bosna i da ide to u prave svrhe bilo bi nesto od nas
a brate kako je njima u americi po litru cijena 0,75 dolara a u nas preko 2 marke je bo te ovo
Zato sto americka drzava "ne smije" uzimati velike poreze. To im pise u Ustavu.
...cijena se povisi...a poskupi nafta, kruh, klikeri, boinzi, grijanje...
Sad i kod nas podići cijenu za 43 centa po litri, odma'.
nije zbog Ukrajine nego zbog Rusije :D
sad kad naše benzinske počnu da štancaju cijenu
Ma nasa BiH je bogata tim resursurom,ne brinemo se,za koju godinu imat cemo svoju naftu. Neki vec i imaju u svojim dvoristima,livadama,tako da bit ce toga aBd.
Mah, naftu bi mi u đubre pretvorili kao i sve ostalo.
Mater im naguzim pa ne proizvodi Ukrajinanaftu da ugrozi ove guzonje
Nafta je poskupila zbog sira i vojne muzike !
Da Bog da je nestalo vise, pun mi je q ovih naftasa!
vjerovali ili ne nedavno sam nasao negdje jedan tekst gdej su ruski naucnici jos u doba sssr ,otrkirli da nafte niakkao ne moze nestati i da je sugdje ima na zemlji ,te da se iscrpljene busoti ponovo pune postepeno iz dubljih slojeva zemljine kore ,te da imaju jedini tehhnoglogiju dubokog kopanja jos od 60ih godina proslog stoljeca,a to se kapitalistima ocigledno ne svidja jer ne mogu manipulisati cjenama ,oni te teh.nemaju zato ce pod svaku cjenu traziti lakse vadenje sa dosta nafte.
Valjda je zbog Rusije poskupila, a ne zbog Ukrajine! Po naslovu Ukrajina ispade krivac za poskupljenje :/
ako si procitao cijeli text lako mozes shvatiti da je krivac amerika a ne ukrajina ili rusija.. zapad uvodi sankcije rusiji, a ta rusija snadbjeva 40% potreba prirodnog gasa evrope i dobar dio nafte sto znaci sami sebi ce uvesti sankcije, a samim tim cemo i mi na balkanu ispastati
A to Amerika i Evropa bez nekog posebnog razloga uvode sankcije "nevinoj" Rusiji?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)