Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do sada je proizvedeno toliko plasticnih igracaka da bi ih bilo dovoljno za deset narednih generacija, kad se ne bi bacale nego cistile. "Kupi ih sve.." - usadjivanje ne samo loseg ukusa nego i potrosackog malogradjanskog mentaliteta od malih nogu.
Eh čuj ovaj dio pjesme je natjeralo male curice da zapamte tu pjesmu, i tako im je sve to u glavu ostalo, tako dolaze da budu dromfulje kada porastu, sam tekst govori kakav je naš današnji svijet.
Kako god, Ken je opet najebo ko zuti.
Koga to briga
Ne samo to 😭
Ma svakako se nisam ni igrala s orginalnim Barbie lutkama. uvijek su to bile Betty, Lora, jos mi je samo Semsa falila. Ali hvala roditeljima u svakom slucaju 😂
Uspit, igra za kojom se pojavio najveci interes tokom pandemije je šah
ajm barbi grl in d barbi vorldddd ic fantastik ven ju mejd of plastik, prorekli buducnost svih dromfulja
Uoci Bozica? Brzo ce to hahah. Do tada ko zna kako ce ici Matelu, koji bi bio švorc da nije pandemije.