Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ce bit super i najbolji dio ako idemo preko Budimpeste. Pozitivno. Ali ipak ova dionica stoji prazna dvije godine a dio oko vranduka nije ni poceo, mogla se zavrsit ove godine.
Moglo je da nije Sda na vlasti.
10 km autoputa davno zavrsen a nije u funkciji. To moze samo kod nas. Sada ce i most biti zavrsen ali ce se cekati granicni prelaz i naplatne rampe. Tek se raspisuje tender..dok se zavrsi trebat ce 1-2 godine. Prelazi u Bosanskoj Gradisci i Bosanskom Brodu preoptereceni. Bolje reci krkljanac..U pravnoj drzavi bi neko odgovarao. Bar bi dao ostavku kao moralni cin!
bitno je da je ovaj dio zavrsen. Sada RS se nastavlja na ovih 11 km, a Federacija treba da odradi svoje od Zenice do Doboja
Ču,j natputnjak i potputnjak. Volio bih da mi neko objasni kojim gramatičkim pravilom nadputnjak,ako ta riječ uopšte postoji, objasni kako prelazi u natputnjak.
Ma daj ZAVRŠITE taj MOST, pa da građani BiH brže napuiste KRIMINALNU državu !!!
Cuj dionica koja nije spojena nigdje sa autoputom u BiH ce dobiti pravu vrijednost izgradnjom granicnog prelaza. O majke ti glupave pa valjda ce pravu vrijednost dobiti kad se poveze sa ostatkom autoputa. Sta mislis hoce li svabo ici tuda na more kad mu sija na navigaciji ima samo most i 10 km autoputa?nece ali kad bude spojeno pa bar do Doboja ako ne skroz do Sarajeva onda ce imati dosta vecu upotrebnu vredenost
Dodik, kad otvvaras modt kod Bosanske Gradiske, jel ono malo ?
Granicni prelaz za nigdje u narednih 10 godina dok ne bude kompletian autoput od Sarajeva do Svilaja!
@Haris033 ima Bosne i osim Sarajeva
A kako ste nenamjenski potroshili 8 milijardi od poreza za autoceste. .pojela maca
Super. Za možda 10 godina bude nešto konkretno. Valja sve nadolmiti
Koristno nesto dobro pa da hoce barem spojiti nesto kako treba ane pomalo na sve strane