Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapili se mi kod jarana, kad njegova žena kaže, nemoj te pred djecom spominjati, da pijete, recite čitamo... i tako mi čitali, kad je nestalo knjiga kaže jaran hajmo mi u biblioteku... čitalo se tu sve i svašta, ali nakon nekog vremena se biblioteka zatvori, sjeti se neko da kod komšije radi štamparija, baš sad.. sve što je odštampano to je bilo i pročitano,, drugi dan nako načitani, svratimo na po jednu....
Još koju godinu i vehabije ce zabraniti ovaj sajam ili ce se netko ranijeti na sajmu bombom umjesto rakijom.
Nisam vidio veće ublehe od ovog sajma - svake godine isto sranje, gdje babe šetaju oko štandova kao da je vašar. Smiješno zaista.
NIKAD GORI SAJAM U POVIJESTI NIJE BIO SRAMOTA ORGANIZACIJA 0 SVE SAMA 0
Naprosto kad pogledas ovog Topcagica vidis da je lopina. Kakav krkan I kakva lopovska njuska. Ne zovu ga uzalud - Maljutka.
Huso Maljutka, jeli te stid zbog lopovluka koje radis? Rezultati tvoje privatne koride zvane "sajam sljive" su jednaki tefericu u Donjoj Medjedji. Seljacino origradska, dosao je kraj tvom rentanju opcinske imovine... Obogatio si se lopovlukom. Dosta je!
joj vidi HUSE KARACA jest se emancipovao...