Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gluho bilo. Ovi ce nam j... znanje i imanje za naredne generacije. To je bagra izdajnicka i kriminalna sjeme im se zatrlo.
Čitaš ti tekst ili samo pišeš “Otplata dugovanja” stiže na naplatu
Fali svježeg kapitala. Najbolje da stupe u štrajk. Oni jadni po 20 sati rade i šta imaju od toga?? Nabacili im se na kosti i glad i teret nacionalne netrpeljivosti i bahati penzioneri i na kraju rate...ne može to tako. Zato dostojanstveno svi u svoje taksije i u štrajk pred bahati narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je još dobro kako će biti kada njiva počne vraćati dugove što su ga postavili.
@SDFAbanda ti se nas'o nekog zvati botom, visis na klixu, na svaku vijest iste komentare lijepis i imas pravi propagandisticki nick, drugim rijecima definicija jednog bota. Vec kukaju kako moraju iz ovog povecanja naplate sredstava jedan dio odvojiti da isplate penzije, sta ce biti kad ne bude povecanog priliva sredstava? Bice ono sto smo od njive traktora naucili - kasnjenje i stagniranje penzija.
Pogledajte tacku 13. 200.000.000 (miliona)KM. *Ostalo poslije Fadila Novalica.
Zato ne daju smanjenje opterecenja placa... Zafalilo. Potrosila se Fadilova kreditna sredstva za penzije koje je "on omogucio", valja to sad vracati... Jedino sto njega vise nema ni na mapi, iako je i dalje uredno na drzavnoj cici, i njegova "crkavica" se redovno i bezbrizno isplacuje na njegov racun...
I prosli mandat je Niksic zaduzio federaciju i ostavio u minusu sve fondove.I ovaj ce put
Ako je neko misllio da ce stranci sacuvati BIH vara se. Njih BIH zanima koliko i Palestina. Nazalost glavni rusitelji Bosne jos od doba Husein kapetana Gradascevica bila je bosnjacka vecinska politika. Od Alije Rizvanbegovica i Smail age Cengica do Alije Izetbgeovica, Bakira, Lagumdzije i evo sada vidimo nove cetobalijske-krobalisjske juruisnike na BIH u vidu Imbecila Nikasica Njive, Dritana Konakovica i Smrada Forte. I to nije sve SDP i NIP i NS uzgajaju novu generaciju cetobalija-krobalija.
Vidjeli smo na prosloj sjednici Parlamnet FBIH u vidu psihopate Belmina Zukana koji be nesto poput Staljina smozdio, satro, razj**o, demokratski naravno i konceptualnog sarlatana, umjetnika Damira Niksica koji onako umjetnicki dobacuje svom kolegi ne s*ri. Mozemo sa sigurnoscu tvrditi da BIH njeguje i odgaja i fasiste i izdajnike i imbecile i sarlatane u jednom jakom omjeru tako da joj je sudbina zapecacena. Nova veleizdajnicka banda ce biti daleko prostija i bezobraznija
E cuj na sitni inventar 3,6 miliona
Fadile vrati se,sve ti je oprošteno.
Za spajalice 3,6 mil KM…aferim
DF se zestoko suprotstavio drzavnom u daru TRojke, HDZ i SNSD-a sinoc u orkestriranoj akciji veleizdajnickih bandita Niksica, konakovica i Forte. Narode nasim ulicama hodaju daleko veci veleizdajnici i od lagumdzije i Bakira. ne dozvolite im da sruse nasu jednu i jedinu. DF svaka cast.
To je otprilike dobila Berluskonijeva prijateljica a i jedan njegov saputnik koji ima 81 godinu, blizak cosanostri
Dobri su, u Eu stežu na zaustavljanju inflacije putem podizanja kamata a sa time i drastičnim smanjenjem potrošačkog novca koje će umanjiti prihode na svim poljima, ovi se nadaju inflacija i povećavaju planske prihode, NA GLAVU OVO IDE...
Pametni drzavnici koji misle da urade nesto konkretno i kvalitetno gledaju da smanje max troskove i da ne trose na trivijalne stvari i virtuelne projekte.Ali mi jos od Tite nemamo covjeka koji bi mogao smanjiti ili ukinuti budzetskim termitima njihove luksuze.Pa BiH koristi vise sluzbenih auta nego 10tak evropskih zemalja zajedno i to je kap u moru njihovih troskova.Tako da prostora za napredak itekako ima,ali volje jos uvijek ne.
Svake godine se prikupi vise doprinosa za penziono i zdravstveno. Penzije se minimalno povecaju. I sad je problem to jedno minimalno povecanje? Kako? Pa gdje su skrsena ta uvecana sredstava koja su prikupljena od naplate doprinosa. Hvale se da ima i vise zaposlenih. Dakle budzet se puni sve vise i vise i njima uvijek fali para. Ovo ni njemacka privreda ne bi mogla finansirati.
Ne valja kad dijele/povecavaju, ne valja kad uzimaju, haj ti narodu ugodi
i gdje je ta lova 😂 na sledecim izborima ova stoka mora da leti ko sda😂
sve je povećano skoro 100%---samo naknade demobilisanim borcima nikada nisu uvećane niti jednog feninga---pa šta mislite koliko će ovih boraca uzeti ponovo pušku,ako dodik ponovo pokrene rat---ili će većina ovih boraca završiti na zapadu
Borci, radite nesto. Niste invalidi. Dokle sadaka?
Od 95 do danas bi se zaposlili da su htjeli raditi. Izuzetak RVI.