Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti! Hvala ti SDA bagro sa dinastijom na čelu što od svoje djece kradeš i tuđoj daješ! Hvala ti što su tvoje opštine rupate i truljave, narod nema za kifle! Hvala ti što sopstveni narod pljačkaš i varaša već dva i po desetljeća zbog tobožnjeg zajedništva! A OVIM RADONČIĆIMA, NIKŠIĆIMA, KOJOVIĆIMA, KONAKOVIĆIMA I OSTALIM TREBA JASNO REČI: U FEBRUARU 2014. JE GORILO A ZA GODINU DVIJE ĆE SE MOŽDA I ROŠTILJATI SA VAŠIM GUZICAMA! DOSTA JE VIŠE!
ISTINA!
@Automatic4444 zakon se mora postovati... nema gore bagre, bande, lopova, kriminialaca, reketasa, nepotista od HDZa.
budžet pune bošnjački dijelovi fbih... uzp ovski samo provode svoju politiku i nikom ništa
@Hamburg vidim po rudnicima i željeznici kako Bošnjaci pune budžet. To su poduzeća koja financiraju svi gradjani zbog stranačkih uhljeba
To je cijena koalicije HDZ SDA...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Rvati ipak hoce RAVNOPRAVNO RASPOREDJEN BUDZET
Zasto EP UZP ne uplacuje dobit? Zato sto izvlace preko Alumunijuma lovu. Ako prikazu dobit, onda dobit moraju uplatiti FBiH vladi. A ako prebace u mafijaski Aluminijum, onda Covic i HDZ uzmu sebi pare i tako finansiraju zapadno-hercegovacke subverzivne aktivnosti protiv FBiH i BiH.
Blokiraj uplate EP HZ HB, Covic nece imati za goriva da ode do Laktasa popusiti quurac Dodiku ponovo. Medjutim ocigledno da postoji deal izmedju SDA i HDZ, kad je Bajrovic pokusao stvar srediti, ekspresno su ga slijenili i prekinuli koaliciju sa DF.
Elektroprivreda FBiH kao vlasnistvo Federacije BiH, pere (krade) pare preko Aluminijuma i salje ih Covicu i HDZ-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto EP UZP ne uplacuje dobit? Zato sto izvlace preko Alumunijuma lovu. Ako prokazu dobit, onda dobit moraju uplatiti FBiH vladi. A ako prebace u mafijaski Aluminijum, onda Covic i HDZ uzmu sebi pare i tako finansiraju zapadno-hercegovacke subverzivne aktivnosti protiv FBiH i BiH.
Elektroprivreda HZHB kao firma Federacije BiH pere/krade Federalne pare i poreze tako sto dobit uplacuje u Aluminijum, a onda Aluminijum istu lovu prebacuje HDZ-u i Covicu. Nije slucaj samo sa njima. Isto rade i sa svim ostalim FBiH firmama na podrucju zapadne Hercegovine. S tom lovom finansiraju diverzije protiv FBiH i BiH
Cestit i blagoslovljen Bozic ....
Dakle ovi koji su preuzeli Skupštinu FBiH, oprez! Nemoj da Jelka uradi nešto poput Ljubića ( granica i Pelješki most). Za sve što se pokuša u pljački, po ko zna koji put, u korist HDZ-a i Čovića - lično je odgovoran Novalić. A nedo Bog da se desi...! Vrijeme je da se izvuče definitivna računica u kasi Federacije i izbace sve komponente koje su validne za sve nas! Dakle i vi šestorko - PAMET U GLAVU!
Zato,nek mene sa čitava 4 zaposlena,ubijaju gdje god stignu i kakvim god nametima stignu....
Elektroprivreda HZHB bi trebala imati najveci profit od svih firmi u bih
@Patrik2 tko kaže da nema?
@milojko74 uglavnom,jos malo i ni marka u Sarajevo ne ide.A vi i zato ne date treci entitet,pdv,ovo ono.E nema vise,nek vam Komsic namakne.
Pitanje prije svih pitanja: Zašto se ta firma još uvijek zove po ugašenoj paradržavi čiji je vojno-politički vrh osuđen na dugogodišnje zatvorske kazne zbog, između ostalog, udruženi zločinački poduhvat???
Znas odgovor sta pitas gluposti
@planinski.lav može nam se.
Pa ne moze ni biti u dobiti kad je to HDZ firma. Najveći lopovi od svih stranaka.
Covke dobio od njih dozivotno free elektricnu energy.
zato je božićnica u EP HZ HB 750 km
@lozanoha imamo i bajramicu od 300km.
Prakticki hranimo UZP-ovce
Neka, treba ih pustit da propadnu (mislim na EPHZHB) pa kad budu molili za spas sve odluke po trzisnom modelu, gospodo kockali ste se i izgubili. Na kraju EP BiH treba kupiti EPHZHB i gotova prica. Kriminilani menadzment ce na kraju zavrsiti na potjernici interpola, jer ce po pravilu nabrat u Hrvatsku i pravit se mutavi...
Dogodine minus prijaviti,ne damo nista u Sarajevo.
Nemqa problema al pripremi i šišariku za dupe.
@persing ssmo vi radite za plaću od 400-500km i ugušite se u onom smradu u Sarajevu,ali para za budžet više nema,nek vam ih Komšić stvori.Cmok.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
http://auta.detektor.ba/institucija/vlada-hercegovacko-neretvanske-zupanije