Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa plasirajte proizvode u Kinu..
...auuu...udari mi u same temelje bitka. šmrc.
đe si maršale, kućo stara?
...evo me, halidaga moj dobri. lutam bespućama povijsne klixnosti. đegod oklikneš ono neradi. napredak, šta reć.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tek sad razumijem bakira kad je pricao o zari, a mi se smijali..Bake, neshvaceni vizionar
a gdje ce proizvoditi? u njemackoj,belgiji,holadniji u turskoj se proizvodi radi jeftine radne snage zadnjih 30 godina od diesela,benetona,riflea,levisa itd itd
Mislim da se ovaj Bakirov rezervni babuka malo zayebo... nije se njemu isplatilo kačit s Putkom ...??? Sad svi Turci ispaštaju . . .
.sve te firme se preseljavaju u srbiju....srbija je jedina zemlja koja ima bescarinske sporazume sa rusijom i kinom...to je 1,5 milijardi ljudi po povlastenim uslovima...malo li je???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ekonomija je bolje oruzje nego puska